ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!

Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!

Η Microsoft θα εγκαινιάσει το Copilot που βασίζεται στην τεχνολογία AI για να βοηθήσει τους χρήστες της πλατφόρμας Windows 11.

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο, η εταιρεία δήλωσε ότι το Windows Copilot μπορεί να εξηγήσει το περιεχόμενο στους χρήστες είτε ξαναγράφοντας είτε συνοψίζοντάς το. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν γενικές ερωτήσεις στο Windows Copilot, παρόμοια με το σύστημα Bing Chat, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση στο blog.

Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!
Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!

Η Microsoft δήλωσε επίσης ότι θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να επεκτείνουν τα plug-ins που έχουν γραφτεί για το Bing Chat και το ChatGPT της OpenAI στο Windows Copilot, δίνοντας στους προγραμματιστές “νέους τρόπους προσέγγισης και καινοτομίας για τους κοινούς μας πελάτες”

Δείτε επίσης: Διορθώθηκε το σφάλμα σύνδεσης VPN στα Windows 10

Η Microsoft παρουσίασε τη λειτουργία αυτή στο Build developer conference αυτή την εβδομάδα. Μεγάλο μέρος της συζήτησης γύρω από το Copilot επικεντρώθηκε στο να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους δημιουργούς λογισμικού να είναι πιο παραγωγικοί. Αυτό που μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι το πώς το Copilot μπορεί να βοηθήσει στην απομυθοποίηση των Windows για τους απλούς ανθρώπους.

“Θα είναι ένας τρόπος να διατάξετε τη συσκευή σας να κάνει αυτό που θα έπρεπε πάντα να κάνει”, δήλωσε η Shilpa Ranganathan, Corporate Vice President of Windows της Microsoft.

Με άλλα λόγια, οι μέρες που θα περιπλανιέστε σε μια ατελείωτη θάλασσα από (μερικές φορές αινιγματικές) ρυθμίσεις PC μπορεί σύντομα να τελειώσουν με τη βοήθεια του Windows Copilot.

Η τεχνολογική εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η υπηρεσία μηνυμάτων της, Teams Premium, θα λειτουργεί με την υποστήριξη της ChatGPT.

Η Microsoft επενδύει δισεκατομμύρια δολάρια στο OpenAI στο πλαίσιο της τρίτης φάσης μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2019. Το ChatGPT, ένα δωρεάν εργαλείο που ξεκίνησε τον Νοέμβριο, παράγει αυτόματα απαντήσεις που μοιάζουν με ανθρώπινες απαντήσεις στα ερωτήματα των χρηστών με τρόπο πιο προηγμένο από τις προηγούμενες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης.

Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!
Microsoft: Φέρνει το Copilot στα Windows 11!

Αυτό συμβαίνει καθώς άλλες εταιρείες έχουν εισαγάγει ή ανακοινώσει υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη όπως και το Copilot.

Δείτε επίσης: Microsoft 365: Νέα διακοπή λειτουργίας προκαλεί προβλήματα συνδεσιμότητας

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk, ιδιοκτήτης του Twitter και της Tesla, δήλωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που θα αμφισβητήσει τις εκδόσεις της Microsoft και της Google για το chatbot τεχνητής νοημοσύνης. Δήλωσε ότι η νέα του πλατφόρμα, TruthGPT, θα είναι μια “μέγιστη AI που αναζητά την αλήθεια και προσπαθεί να κατανοήσει τη φύση του σύμπαντος”

Το Windows Copilot της Microsoft θα είναι διαθέσιμο σε λειτουργία προεπισκόπησης για τους χρήστες των Windows 11 τον επόμενο μήνα.

Πηγή: thehill.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS