ΑρχικήyoutubeGoBoat 2.0: Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα σε ένα backpack

GoBoat 2.0: Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα σε ένα backpack

Η νέα μικρή ηλεκτρική βάρκα – σκάφος GoBoat 2.0 είναι τώρα διαθέσιμη και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μακρινές παραλίες και μοναδικά υδάτινα τοπία.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των καγιάκ, των κουπιών και των ηλεκτροκίνητων σκαφών, η GoBoat προσφέρει τη νέα ηλεκτρική βάρκα-σκάφος GoBoat 2.0 που θεωρείται “το πιο φορητό ηλεκτρικό σκάφος του κόσμου“. Τροφοδοτούμενο από έναν πλήρως ηλεκτρικό κινητήρα, το GoBoat ξεφουσκώνει, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε σε ένα μεγάλο σακίδιο (ή τσάντα) ή να το τοποθετείτε σε ένα μικρό πορτμπαγκάζ για να το μεταφέρετε οπουδήποτε.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχετε στη διάθεσή σας ένα προσιτό, πλήρως ηλεκτρικό σκάφος που θα μπορούσατε να το κουβαλάτε μαζί σας σε κάθε σας εξόρμηση τη φύση.

Δείτε επίσης: Acer ebii: Tο πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο (e-bike) της Acer

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες τη νέα σειρά φορητών ηλεκτρικών σκαφών, την GoBoat 2.0. Πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση, που προσφέρει ακόμα καλύτερη απόδοση, σταθερότητα και πιο συμπαγή δομή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Είναι ιδανικό είτε θέλετε να πάτε για κάμπινγκ είτε για μια απλή βαρκάδα.

GoBoat 2.0 ηλεκτρικό σκάφος - βάρκα

Το GoBoat είναι κατασκευασμένο από το υλικό κατασκευής AirCore της εταιρείας και, όπως είπαμε παραπάνω, μπορεί να ξεφουσκώσει για να χωρέσει σε τσάντα μεταφοράς, μια μπαγκαζιέρα ή ακόμα και ένα σακίδιο πλάτης. Ζυγίζει περίπου 26 κιλά.

Όταν φουσκώνει και είναι έτοιμο για χρήση, το ηλεκτρικό σκάφος είναι στρογγυλό, για να κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.

Διαθέτει έναν ειδικό κινητήρα για ηλεκτροκίνητες βάρκες 12V, σχεδιασμένο από την GoBoat. Είναι ο “ελαφρύτερος και πιο συμπαγής κινητήρας στην αγορά“, σύμφωνα με την εταιρεία, με πέντε ταχύτητες εμπρός και δύο ταχύτητες όπισθεν.

Δείτε επίσης: Το μεγαλύτερο ηλεκτρικό φέρι μποτ θα είναι σύντομα έτοιμο!

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του νέου ηλεκτρικού σκάφους GoBoat 2.0 είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε γλυκό όσο και σε αλμυρό νερό, ενώ διαθέτει και πρόσθετο αντιδιαβρωτικό σύστημα για να το προστατεύει στη θάλασσα.

Και το καλύτερο; Μπορείτε να μετακινείστε αθόρυβα στο νερό με έναν ηλεκτροκινητήρα μηδενικών εκπομπών.

Η GoBoat προσφέρει τρεις εκδόσεις του ηλεκτρικού σκάφους. Το μίνι, κατάλληλο για μικρούς ενήλικες και παιδιά, έχει διάμετρο 55 ιντσών, ενώ το μοντέλο για ενήλικες έχει διάμετρο 70 ιντσών. Ένα τρίτο μοντέλο, με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και εξαρτήματα, είναι σχεδιασμένο για ψάρεμα.

GoBoat 2.0

Η μίνι έκδοση ξεκινά από περίπου $683 και το μοντέλο για ενήλικες ξεκινά από περίπου $1.000 στον ιστότοπο της εταιρείας.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν τη δική τους μπαταρία ή να αγοράσουν από την GoBoat. Η εταιρεία προτείνει τη χρήση μπαταρίας λιθίου λόγω του βάρους, της ικανότητας φόρτισης και της διάρκειας ζωής της.

Δείτε επίσης: Το 2025 δύο ηλεκτρικές Corvette θα είναι διαθέσιμες στο κοινό

Η περιγραφή και οι φωτογραφίες και τα βίντεο με το νέο GoBoat 2.0 δείχνουν ότι πρόκειται για μια ιδανική επιλογή για ανθρώπους που αγαπούν τη θάλασσα και αναζητούν μια πιο ξεχωριστή εμπειρία από αυτή που προσφέρεται με παραδοσιακά σκάφη. Σε αντίθεση με άλλα σκάφη, μπορείτε να έχετε το ηλεκτροκίνητο GoBoat μέσα σε μια μεγάλη τσάντα ή στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και να το έχετε μαζί σε κάθε σας εξόρμηση!

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS