ΑρχικήinetiOS 16.5: Οι χρήστες iPhone διαμαρτύρονται για εξάντληση της μπαταρίας

iOS 16.5: Οι χρήστες iPhone διαμαρτύρονται για εξάντληση της μπαταρίας

Πρόσφατα, η Apple κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση iOS 16.5 για τα iPhone και πολλοί χρήστες που εγκατέστησαν τη νέα έκδοση αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα. Παρατήρησαν ότι η μπαταρία τους εξαντλείται πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Συνήθως αναμένετε ότι μια δημόσια έκδοση θα είναι απόλυτα λειτουργική και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Apple iOS 17: Το iPhone σας θα μπορεί να γίνει smart display!

iOS 16.5

Ωστόσο, η ενημέρωση σε iOS 16.5 προκάλεσε περισσότερα παράπονα από τους χρήστες που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μπαταρία του iPhone τους. Πολλοί χρήστες των επηρεαζόμενων iPhone αναφέρουν αυτήν την εβδομάδα στα φόρουμ της κοινότητας της Apple την ανησυχία τους για την μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε παλαιά και νεότερα μοντέλα iPhone που εκτελούν την έκδοση iOS 16.5.

Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι μία κλήση FaceTime διάρκειας 1 ώρας έριξε σε μεγάλο βαθμό την μπαταρία και η ένδειξη φόρτισης μειώθηκε από 100% σε 18%. Υπάρχει πιθανότητα οι προγραμματιστές της Apple να μην έχουν ανακαλύψει ένα σημαντικό πρόβλημα λογισμικού που προκαλεί αυτό το πρόβλημα.

Δείτε ακόμα: DoorDash: Μήνυση επειδή χρεώνει τους χρήστες iOS περισσότερο από του Android
εξάντληση μπαταρίας

Φαίνεται ότι η Apple αντιλαμβάνεται το πρόβλημα με την εξάντληση της μπαταρίας και δηλώνει ότι η έκδοση iOS 16.6 beta θα προσφέρει μια λύση. Οι περισσότεροι χρήστες iPhone δεν προτιμούν να εγκαταστήσουν μια beta έκδοση, λόγω των προβλημάτων αστάθειας που μπορεί να παρουσιάζει. Θα ήταν καλύτερο αν η Apple κυκλοφόρησε αμέσως μια δημόσια επιδιόρθωση για το πρόβλημα της εξάντλησης της μπαταρίας.

Παρόλο που η Apple προσπαθεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, η εταιρεία εργάζεται ήδη στην επόμενη έκδοση iOS 17. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν θα ανακοινωθούν στην κεντρική ομιλία του WWDC 2023 τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: ChatGPT OpenAI: Κυκλοφορεί δωρεάν εφαρμογή για χρήστες iOS

Η επόμενη έκδοση θα έχει νέες δυνατότητες, όπως βελτιστοποιημένες θήκες χρήσης για την always-on-display οθόνη του iPhone σας και επιπλέον επιλογές προσαρμογής. Επειδή υπάρχει πιθανότητα το επερχόμενο iPhone 15 να υποστηρίζει USB C φόρτιση, το λογισμικό ίσως να βελτιωθεί στην απόδοση μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης σε σχέση με αυτό το θέμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS