ΑρχικήGamingThe Legend of Zelda: Πώς να λάβετε το Gloom Club

The Legend of Zelda: Πώς να λάβετε το Gloom Club

The Legend of Zelda Gloom Club

Στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom επιστρέφουν τα εύθραυστα όπλα που σπάνε μετά από τακτική χρήση. Αξίζει να βρείτε όπλα με υψηλή βαθμολογία επίθεσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να επιτίθεστε λιγότερο συχνά για να σκοτώσετε έναν εχθρό. Παρακάτω θα βρείτε τον οδηγό για το πώς να αποκτήσετε το Gloom Club στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Δείτε επίσης: Zelda: Tears of the Kingdom το tutorial προβληματίζει τους παίκτες

Πώς να αποκτήσετε το Gloom Club

Το Gloom Club είναι ένα εξωφρενικά ισχυρό όπλο. Έχει βαθμό επίθεσης 50 που καταστρέφει τις άμυνες του εχθρού. Ωστόσο, έχει μια δυσάρεστη παρενέργεια. Το ίδιο το gloom που το κάνει τόσο αποτελεσματικό, φθείρει σταδιακά το σώμα σας.

Για να αποκτήσετε το Gloom Club, νικήστε τον Phantom Ganon σε μία από τις τοποθεσίες όπου εμφανίζεται με ένα ρόπαλο. Εμφανίζεται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την Hyrule, αλλά μπορεί να φέρει ένα από τα τρία όπλα: ένα δόρυ, ένα σπαθί ή το ρόπαλο. Ό,τι κουβαλάει στη μάχη, του πέφτει.

Το δύσκολο κομμάτι είναι να βρείτε το Phantom Ganon που κουβαλάει το Gloom Club. Ωστόσο, ο παραπάνω χάρτης δείχνει μια βολική τοποθεσία όπου μπορείτε να βασιστείτε στο ότι θα ρίξει το Gloom Club. Είναι σε μικρή απόσταση νοτιοανατολικά του Kyononis Shrine, στα ερείπια της πόλης Hyrule Castle.

Ο Phantom Ganon εμφανίζεται επίσης με το Gloom Club στις ακόλουθες τοποθεσίες:

  • Κοντά στο βόρειο άκρο της Taobab Grassland (όχι πολύ βορειοανατολικά του Kitawak Shrine).
  • Σε ένα κούφιο κούτσουρο κοντά στο ιερό Ren-iz στους λόφους Crenel.
  • Κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο του νησιού Lomei Labyrinth Island στην περιοχή Lomei Labyrinth Chasm. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό περνώντας από τον λαβύρινθο για να βρείτε το ημερολόγιο στο τέλος. Στη συνέχεια κατεβαίνοντας από το κοντινό άνοιγμα.

Πρόταση: Nintendo Direct: Λεπτομέρειες για το Zelda: Tears of the Kingdom

Πριν αντιμετωπίσετε τον Phantom Ganon, πρέπει πρώτα να νικήσετε τα Gloom Hands. Πρόκειται για λακκούβες σκοταδιού που ξεχειλίζουν αργά προς το μέρος σας, με απλωμένα χέρια. Μερικά απευθείας χτυπήματα στα “μάτια” των κύριων χεριών τα καταστρέφουν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

The Legend of Zelda Gloom Club

Φροντίστε τα χέρια γρήγορα και ο Phantom Ganon εμφανίζεται συνήθως στη συνέχεια. Όταν είναι οπλισμένος με ρόπαλο, κινείται αργά αλλά χτυπάει δυνατά. Πλησιάστε τον για να τον δελεάσετε να πηδήξει προς το μέρος σας και να σας χτυπήσει με το ρόπαλό του. Κρατήστε τον στο στόχαστρο. Οι αντίπαλοι κερδίζουν αυτή τη μάχη. Χρονομετρήστε τις κινήσεις σας έτσι ώστε όταν φτάσει στο αποκορύφωμα του άλματός του και αρχίσει να πέφτει, να κάνετε ένα βήμα στο πλάι. Αυτό σας επιτρέπει να αντιδράσετε με έναν καταιγισμό επιθέσεων. Θα καταφέρετε μερικά χτυπήματα μέχρι να απομακρύνετε τη λακκούβα σκότους που σχηματίζεται γύρω του.

Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία μέχρι να κερδίσετε. Πιείτε ένα Mighty Elixir αν το επιθυμείτε. Με ένα ισχυρό όπλο εξοπλισμένο, η μάχη εξελίσσεται γρήγορα. Τα γρήγορα όπλα με μεγάλη εμβέλεια είναι ιδανικά.

Όταν νικάτε τον Phantom Ganon, σας αφήνει αντικείμενα και όπλα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Gloom Club και το τόξο του Demon King που προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγιστο της καρδιάς σας.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι διαθέσιμο για αγορά από το Nintendo Store.

Διαβάστε επίσης: Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

πηγή πληροφοριών: pcinvasion.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS