ΑρχικήinetΤο Pixel Watch 2 της Google φέρεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη διάρκεια...

Το Pixel Watch 2 της Google φέρεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Τα παράπονα που είχατε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Pixel Watch μπορεί να εξαφανιστούν με τη συνέχειά του. Πηγές που μιλάνε στο 9to5Google υποστηρίζουν ότι το Pixel Watch 2 θα αλλάξει από το Exynos 9110 της Samsung της εποχής του 2018 σε ένα από τα πολύ νεότερα μοντέλα Snapdragon W5 της Qualcomm. Αν και η μπαταρία στο νέο smartwatch δεν υποτίθεται ότι θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη, η μακροζωία του υποτίθεται ότι θα είναι πολύ βελτιωμένη – σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να διαρκέσει πάνω από μία ημέρα με ενεργοποιημένη την always-on οθόνη, κάτι που απλά δεν ήταν δυνατό πριν.

Δείτε επίσης: Bellroy: Θα κυκλοφορήσει δερμάτινη θήκη για το Google Pixel Fold

Pixel Watch 2 Google

Δείτε επίσης: Google Chrome 114: Έρχεται με νέο Reading Mode

Το Pixel Watch 2 λέγεται επίσης ότι θα χρησιμοποιεί τους ίδιους αισθητήρες υγείας με το Fitbit Sense 2, οι οποίοι θα μπορούσαν να εισάγουν τρόπους μέτρησης του στρες (δηλαδή της ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας) και της θερμοκρασίας του δέρματος. Πολλές άλλες λεπτομέρειες παραμένουν μυστήριο, αλλά δεν θα ήταν έκπληξη αν το νέο μοντέλο ήταν μία από τις πρώτες συσκευές που θα έτρεχαν το Wear OS 4. Η νέα πλατφόρμα θα πρέπει να ενισχύσει τις επιδόσεις, να παρέχει υποστήριξη αντιγράφων ασφαλείας και να αυξήσει την προσβασιμότητα.

Δείτε επίσης: RomCom backdoor: Διανέμεται μέσω fake Google Ads που προωθούν το ChatGPT και άλλα

Μια προηγούμενη φήμη υπονοούσε ότι το Pixel Watch θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το Pixel 8 αυτό το φθινόπωρο. Εάν το βραχιόλι χρησιμοποιεί Snapdragon hardware, θα αποτελέσει μια ασυνήθιστη ανατροπή. Η Google έχει μέχρι στιγμής στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό σε τσιπ με βάση τη Samsung για τις πρόσφατες κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Tensor G2 που βρέθηκε σε τηλέφωνα τόσο πρόσφατα όσο το Pixel 7a. Αυτό υποδηλώνει ότι η Google είναι πρόθυμη να σπάσει την πρόσφατη παράδοση στο όνομα ενός καλύτερου προϊόντος.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS