ΑρχικήinetGarmin: Παρουσιάζει τα Fenix 7 Pro και Epix Pro με νέα μεγέθη

Garmin: Παρουσιάζει τα Fenix 7 Pro και Epix Pro με νέα μεγέθη

Garmin Fenix 7 Pro

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα smartwatches υψηλής τεχνολογίας την Τετάρτη, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αναβαθμίζει τη σειρά των ρολογιών της που εστιάζουν στη γυμναστική. Οι σειρές Garmin Fenix 7 Pro και Epix Pro είναι πλέον διαθέσιμες, με τιμές που ξεκινούν από $800 και $900 αντίστοιχα. Τα δύο ρολόγια προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά που προορίζονται να βοηθήσουν όταν κάνετε προπόνηση σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα.

Δείτε επίσης: Garmin: Έρχονται τα GPS running smartwatches, Forerunner 965 και 265 series, με οθόνες AMOLED

Μία από τις μεγάλες προσθήκες στα φετινά μοντέλα είναι ο νέος φακός LED που η Garmin έχει προσθέσει σε αρκετά από τα μοντέλα της. Και τα δύο νέα ρολόγια περιλαμβάνουν τον φακό, ο οποίος σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτεινότητά του και περιλαμβάνει μια λειτουργία strobe για να βοηθήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε κοντά ενώ προπονείστε στο σκοτάδι. Και τα δύο θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικές επιλογές μεγέθους — 42, 47 και 51 χιλιοστά — κάθε ένα από τα οποία θα είναι διαθέσιμο με την πιο ανθεκτική οθόνη Sapphire με επιπλέον κόστος.

Το Fenix 7 Pro διαθέτει έναν νεότερο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, ο οποίος διευκολύνει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα σας ανταποκρίνεται στις προπονήσεις. Επιπλέον, υπάρχει τώρα μια βαθμολογία αντοχής που μπορεί να βοηθήσει να μετρήσει πόσο εύκολο είναι για εσάς να “διατηρήσετε μακροχρόνιες ενέργειες, λαμβάνοντας επίσης υπόψη δεδομένα προπόνησης όπως VO2 max, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα φορτία προπόνησης και πολλά άλλα από όλες τις άλλες αθλητικές ασχολίες”, λέει η Garmin, μαζί με μια βαθμολογία λόφου για να δείτε πόσο καλά θα τα πάτε τρέχοντας σε λόφους.

Πρόταση: Η Garmin λανσάρει το νέο έξυπνο ρολόι Fenix ​​7

Garmin Epix Pro

Η νέα λειτουργία Up Ahead προβάλλει checkpoints και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ οι επιφάνειες του μετεωρολογικού χάρτη μπορούν να σας δείξουν τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα. Υπάρχουν μερικές νέες προεγκατεστημένες δραστηριότητες, όπως motocross, overlanding και ράφτινγκ σε άγρια νερά.

Στο Epix Pro, η Garmin έχει φέρει μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις σε σχέση με το περσινό μοντέλο Epix. Αυτές περιλαμβάνουν την προσθήκη αθλητικών δραστηριοτήτων παρακολούθησης στο ρολόι, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιππασία και άλλα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Red Shift που αλλάζει τα χρώματα της οθόνης σε αποχρώσεις του κόκκινου για να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στο σκοτάδι. Αυτό είναι παρόμοιο με τη ρύθμιση νυχτερινής λειτουργίας στο Apple Watch Ultra. Επιπλέον, το Epix Pro διαθέτει το σκορ αντοχής, το σκορ λόφου, το Up Ahead, τις καιρικές επικαλύψεις και τον βελτιωμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών που προσφέρει το Fenix 7 Pro.

Και τα δύο αυτά νέα ρολόγια είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την Garmin τώρα.

Διαβάστε επίσης: Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!

πηγή πληροφοριών:cnet.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS