ΑρχικήinetWhatsApp: Διακοπή λειτουργίας λόγω ενός συνδέσμου, πώς διορθώνεται

WhatsApp: Διακοπή λειτουργίας λόγω ενός συνδέσμου, πώς διορθώνεται

Το WhatsApp είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που υπάρχουν για Android. Είναι γνωστή για τη δυνατότητά της να δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να επικοινωνούν μέσω αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών απορρήτου και ασφάλειας. Δυστυχώς, υπάρχει ένα πρόβλημα σε αυτήν την εφαρμογή, το οποίο παρουσιάζεται σε ορισμένους χρήστες. Συγκεκριμένα, μετά την αποστολή ενός συνδέσμου, η εφαρμογή διακόπτεται ανεξήγητα. Συνήθως, όμως, η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν προβλήματα στην έκδοση του WhatsApp για Android, και παρουσιάζονται προβλήματα τόσο στην καταναλωτική όσο και στην επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής. Είναι ευτυχές που υπάρχει μια λύση για να διορθώσετε το πρόβλημα και δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει κοινή χρήση οθόνης (Screen Share) σε βιντεοκλήσεις
WhatsApp

Η πληροφορία ανακαλύφθηκε από τον Brute Bee στο Twitter και το Android Authority ενημερώνει ότι η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί αν ο χρήστης λάβει το σύνδεσμο “wa.me/settings“. Πλέον, οι σύνδεσμοι συνήθως δεν εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής. Ωστόσο, ο σύνδεσμος που αναφέρθηκε ξανά, ο οποίος ανοίγει συνήθως το μενού ρυθμίσεων του WhatsApp, προκαλεί τώρα την ανεπιθύμητη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής.

Δείτε ακόμα: Το WhatsApp εργάζεται για την εισαγωγή ονομάτων χρήστη στην εφαρμογή

Το καλό είναι ότι υπάρχει μια προσωρινή λύση για το πρόβλημα. Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να το λύσετε διαγράφοντας ολόκληρη τη συνομιλία, ώστε να απαλλαγείτε από τον σύνδεσμο που προκαλεί το πρόβλημα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WhatsApp Web μέσω ενός προγράμματος πλοήγησης, να βρείτε την συνομιλία που επηρεάζεται και να διαγράψετε τον σύνδεσμο που δημιουργεί το πρόβλημα. Αυτός ο σύνδεσμος είναι λειτουργικός και δεν προκαλεί σφάλμα όταν ανοίγετε το μήνυμα μέσω περιηγητή. Αν διαγραφεί, θα επιτρέψει στη συνομιλία να λειτουργεί σωστά κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή στο Android.

σύνδεσμος

Δείτε επίσης: Το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε μηνύματα με χρονικό όριο 15 λεπτών

Βέβαια αυτή είναι μόνο μια προσωρινή λύση και η Meta θα πρέπει να εξετάσει το πρόβλημα και να το διορθώσει με μια ενημέρωση. Ελπίζουμε ότι όσοι χρησιμοποιούν το WhatsApp δεν έχουν πληγεί από αυτό το πρόβλημα. Αν ωστόσο αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, δοκιμάστε την προσωρινά την παραπάνω λύση, για να επαναφέρετε τα πράγματα στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αν λάβετε ξανά αυτόν τον σύνδεσμο σε μια συνομιλία, θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα και θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να το διορθώσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS