ΑρχικήinetGoogle Calendar: Θέλει να κυκλοφορήσει γραφικά στοιχεία Material You

Google Calendar: Θέλει να κυκλοφορήσει γραφικά στοιχεία Material You

Το Google Calendar αναβαθμίστηκε με την επεξεργασία Material You, η οποία περιλαμβάνει δυναμικά χρώματα και νέες φόρμες και σχήματα. Αυτή η αναβάθμιση συνδέεται με την κυκλοφορία του Android 12. Η εταιρεία ανανέωσε την εφαρμογή προσθέτοντας καινούργια γραφικά στοιχεία που αλλάζουν δυναμικά. Ορισμένα χρώματα προέρχονται από την ταπετσαρία σας, αλλά η αναβάθμιση δεν είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η Google εργάζεται σε πιο σύγχρονα γραφικά στοιχεία για την εφαρμογή ημερολογίου της.

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε την τοποθεσία εργασίας σας στο Google Calendar

Google Calendar

Τα νέα γραφικά στοιχεία εντοπίστηκαν από το κανάλι Google News Telegram, με τη χρήση μιας κρυφής σημαίας στην έκδοση 2023.22.1-537255951, χωρίς να προστεθούν νέες πληροφορίες ή γεγονότα. Οι αλλαγές θα ισχύουν τόσο για το σχέδιο της ατζέντας όσο και για την μηνιαία ανασκόπηση που παρέχεται από το ημερολόγιο. Η γενική διάταξη παραμένει ίδια, αλλά στην προβολή της ημερήσιας διάταξης, η επάνω γραμμή του γραφικού στοιχείου χάνει το χρώμα φόντου της και το κουμπί “Προσθήκη συνάντησης” είναι πιο εμφανές, με ένα έντονο χρώμα που το καθιστά πιο ευδιάκριτο. Η ίδια αλλαγή μπορεί επίσης να παρατηρηθεί στο μηνιαίο γραφικό στοιχείο, με το κουμπί συν να μετακινείται στην επάνω δεξιά γωνία.

Δείτε ακόμα: Google Calendar: Η δυνατότητα κοινής χρήσης τοποθεσίας εργασίας εμφανίζεται από προεπιλογή

Material You

Το κανάλι Telegram συγκρίνει ένα γραφικό στοιχείο ατζέντας που παρουσιάζεται σε μια αναδιπλούμενη μακέτα με τον σχεδιασμό μακέτας γραφικών στοιχείων που έδειξε για πρώτη φορά η Google όταν παρουσίασε το Material You το 2021 και είναι πολύ παρόμοια. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα άλλα γραφικά στοιχεία της Google που παρουσιάστηκαν στο ίδιο mockup, τελικά έχουν πολλές ομοιότητες με το σχέδιο που εμφανίζεται εκεί.

Δείτε επίσης: Google Calendar: Πώς να επαναφέρετε events που έχουν διαγραφεί;

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας εμφάνισης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οπότε δεν μπορεί να δοθεί βεβαιότητα για το αν θα κυκλοφορήσει και πότε. Πιθανώς η Google να είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του κώδικα για τη λειτουργία, καθώς υπάρχει μια απλή σημαία για την ενεργοποίησή της και η σχεδίαση της εφαρμογής φαίνεται τελειωμένη στις εικόνες. Επομένως, η Google θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη λειτουργία πολύ σύντομα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS