ΑρχικήGamingBaldur's Gate 3: Αποκτά τον ηθοποιό Lucius Malfoy ως κακό

Baldur’s Gate 3: Αποκτά τον ηθοποιό Lucius Malfoy ως κακό

Baldurs Gate 3

Η Larian Studios ήθελε προφανώς έναν ακόμη εύκολα απεχθή κακό για το Baldur’s Gate 3, οπότε στράφηκε στον Lucius Malfoy του Harry Potter για να παίξει έναν από τους πρόσφατα αποκαλυφθέντες ανταγωνιστές του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Diablo 4: Η Blizzard το ονόμασε το ταχύτερο σε πωλήσεις

Πρόκειται για τον ηθοποιό Jason Isaacs, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του αντιπάλου του Harry Potter, Draco Malfoy, στις ταινίες. Ο Isaacs θα αναλάβει το ρόλο του Lord Enver Gortash, σχεδιαστή των Steel Watchers, μαγικών πολεμιστών που έχουν αναλάβει να προστατεύσουν το Baldur’s Gate μετά την εξαφάνιση του Duke Ravengard. Οι παίκτες θα συγκρουστούν με αυτόν το πανίσχυρο όργανο επιβολής καθώς θα βρεθούν στη μέση ενός αγώνα εξουσίας που κατακλύζει την πόλη. Μπορείτε να δείτε την παρουσίασή του στο παρακάτω trailer.

“Ήταν συναρπαστικό να ενταχθώ στο σύμπαν του Baldur’s Gate, αλλά φοβάμαι ότι ο υπέροχος Lord Enver Gortash χαρακτηρίζεται λανθασμένα ως κακός”, αναφέρει ο Isaacs σε δελτίο τύπου. “Σε έναν βίαιο κόσμο προδοσίας και σφαγής, έχει μάθει να λέει καλύτερα ψέματα και να καρφώνει πρώτα πισώπλατα. Η χαρά στο να του δώσω τη φωνή μου – εκτός από την προφανή ευχαρίστηση να δείχνω τόσο ένδοξος – ήταν ότι η δημιουργική ομάδα και εγώ μπορέσαμε να παίξουμε αρκετά χαλαρά για να βρούμε τρόπους ώστε να απολαύσει τη βόλτα και να κάνει τους παίκτες να τον μισήσουν περισσότερο!”

Πρόταση: Persona 5 Tactics, Persona 3 Remake: Διαρρέουν Trailers

Το Dungeons and Dragons είναι ένα παιχνίδι που ζει και αναπνέει μέσα από τους ζωντανούς χαρακτήρες του, ο καθένας μοναδικός στον εαυτό του και στο φανταστικό περιβάλλον του. Το Baldur’s Gate 3 αγκαλιάζει αυτή την ιδέα και αναζητά ηθοποιούς φωνής που μπορούν να ζωντανέψουν τους βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας. Όπως γνωρίζουν οι fans του Lucius Malfoy των ταινιών Harry Potter, ο Jason Isaacs είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική επιλογή για το παιχνίδι.

Ο Isaac δεν είναι το μόνο διάσημο όνομα που θα συναντήσουν οι παίκτες. Ο J.K. Simmons (ο Cave Johnson του Portal 2, ο J. Jonah Jameson του Spider-Man) είχε ήδη αποκαλυφθεί ως ο στρατηγός Ketheric Thorm.

Το Baldur’s Gate 3 θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PlayStation 5 και PC.

Διαβάστε επίσης: Battlefield 2042: Επιβεβαίωσε και 6η σεζόν για το παιχνίδι

πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS