ΑρχικήinetΤο Spotify δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό "Your Offline Mix"

Το Spotify δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό “Your Offline Mix”

Η εταιρεία music streaming Spotify δοκιμάζει επιτέλους και επίσημα μια λίστα αναπαραγωγής που κατεβάζει αυτόματα μερικά από τα πρόσφατα αγαπημένα σας τραγούδια, μερικά χρόνια αφότου άρχισε να εργάζεται πάνω σε μια τέτοια λειτουργία.

Δείτε επίσης: Το Spotify εξακολουθεί να χάνει χρήματα, αλλά προβλέπει μια επιστροφή στην κερδοφορία

Spotify

Σε ένα tweet, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Daniel Ek ανέφερε ότι το Spotify δοκιμάζει το “Your Offline Mix”, αλλά πέρα από αυτό δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, δεν είναι σαφές πότε η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη λειτουργία.

Όπως υποδηλώνει το screenshot που δημοσίευσε η Ek, αυτές οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να αποθηκεύσουν μουσική για πολλές ώρες ακρόασης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε στιγμές που πρόκειται να επιβιβαστείτε σε μια πτήση αλλά έχετε ξεχάσει να κατεβάσετε μουσική. Ως υπενθύμιση, το Spotify σας επιτρέπει ήδη να κατεβάζετε λίστες αναπαραγωγής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Spotify: Το AI feature “DJ” έρχεται σε Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία

Tweets από ορισμένους χρήστες δείχνουν ότι έχουν ήδη δει αυτή τη λειτουργία να εμφανίζεται στις εφαρμογές τους. Αλλά δεν είναι σαφές ποιοι βλέπουν αυτή την νέα δυνατότητα. Επιπλέον, υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας για τους δωρεάν χρήστες.

Το 2020, η Jane Manchun Wong, μια reverse engineer, ανακάλυψε ότι το Spotify εργαζόταν πάνω σε μια λειτουργία μίξης χωρίς σύνδεση. Ωστόσο, η λειτουργία δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Τώρα, με την επίσημη επιβεβαίωση του Ek, η λειτουργία θα πρέπει να είναι σε καλό δρόμο για να είναι διαθέσιμη στους χρήστες στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Η Spotify θα απολύσει 200 υπαλλήλους από το τμήμα podcasting

Το YouTube Music, διαθέτει ήδη τη λειτουργία “Offline Mixtape”. Επιπλέον, η υπηρεσία που ανήκει στην Google μπορεί να κατεβάσει αυτόματα έως και 500 τραγούδια σε διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής, εάν οι χρήστες ενεργοποιήσουν τη λειτουργία “Smart Download”.

Σύμφωνα με στοιχεία από την τελευταία κλήση για τα κέρδη της, το Spotify διαθέτει πλέον μια βάση χρηστών άνω των 500 εκατομμυρίων.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS