ΑρχικήGamingGTA Online: Θα λάβει αρκετές αλλαγές στο San Andreas Update

GTA Online: Θα λάβει αρκετές αλλαγές στο San Andreas Update

GTA Online

Το Grand Theft Auto Online μπορεί να έχει κλείσει σχεδόν μια δεκαετία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο. Ως εκ τούτου, συνεχίζει να λαμβάνει μεγάλες ενημερώσεις από τον προγραμματιστή Rockstar Games. Μάλιστα, η επόμενη μεγάλη, δωρεάν επέκτασή του – το San Andreas Mercenaries – ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Και εν όψει της κυκλοφορίας του, η Rockstar επιβεβαίωσε έναν τεράστιο κατάλογο quality-of-life αλλαγών και smart tweaks για το μακροχρόνιο online παιχνίδι που θα κάνουν τη ζωή λίγο πιο εύκολη στους ψηφιακούς δρόμους του Los Santos.

Δείτε επίσης: GTA Online bug στην PC έκδοση δημιουργεί πρόβληματα στα account

Από τον Οκτώβριο του 2013 που κυκλοφόρησε στο Xbox 360 και το PlayStation 3, το GTA Online συνεχίζει να ενημερώνεται, να επεκτείνεται και να μεταφέρεται σε περισσότερες κονσόλες, καθώς οι παίκτες επιστρέφουν συνεχώς στον online προσομοιωτή εγκλήματος ανοιχτού κόσμου. Και ενώ οι περισσότερες μεγάλες ενημερώσεις του GTA Online προσθέτουν νέες αποστολές και χαρακτηριστικά, η Rockstar χρησιμοποιεί επίσης πρόσφατα αυτές τις επεκτάσεις ως την ιδανική ευκαιρία για να διορθώσει, να αλλάξει και να βελτιώσει παλαιότερα τμήματα του παιχνιδιού με βάση τα σχόλια των παικτών.

Στις 13 Ιουνίου, αυτό θα σημαίνει ότι θα προστεθεί η δυνατότητα να κρατάτε πατημένο ένα κουμπί για να κάνετε σπριντ αντί να το πατάτε συνεχώς, καθώς και η ευκολότερη οργάνωση του γκαράζ για όλα τα αυτοκίνητά σας. Όμως, έρχονται πολλές ακόμα αλλαγές, όπως εξηγεί η Rockstar σε μια ανάρτηση την Πέμπτη στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πρόταση: Η Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5

Μερικές από τις καλύτερες αλλαγές στην προσεχή ενημέρωση του GTA Online

  • Ορισμένες δραστηριότητες και αποστολές θα έχουν αυξημένες πληρωμές σε μετρητά.
  • Το Orbital Canon θα είναι πιο δύσκολο να γίνει spam.
  • Ορισμένες αποστολές συνεργασίας θα έχουν επιλογές για σόλο.
  • Η αγορά πανοπλίας και η αποκατάσταση οχημάτων θα είναι ευκολότερη.
  • Θα προστεθούν νέα σκηνικά στο sandbox του δημιουργού, συμπεριλαμβανομένων επιλογών καιρού και αποκριάτικων διακοσμήσεων.
  • Το όριο των prop στο PC θα αυξηθεί σε 300.

Την πλήρη λίστα των αλλαγών μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Rockstar: Τέλος τα Updates για το GTA Online σε PS3 & Xbox 360

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS