ΑρχικήGamingMortal Kombat 1: Πρώτο gameplay trailer δείχνει τα extreme fatalities

Mortal Kombat 1: Πρώτο gameplay trailer δείχνει τα extreme fatalities

Mortal Kombat 1

Τον Μάιο, η NetherRealm Studios αποκάλυψε τι ετοιμάζεται για το Mortal Kombat franchise. Προς έκπληξη πολλών, το επόμενο παιχνίδι είναι ένα reboot, που φέρει το όνομα Mortal Kombat 1. Η αποκάλυψη υποσχέθηκε κάποια νέα χαρακτηριστικά για τη σειρά, αλλά μέχρι τη σημερινή αποκάλυψη του gameplay, ελάχιστα άλλα ήταν γνωστά.

Δείτε επίσης: Το Mortal Kombat κάνει και πάλι reboot

Η είδηση για το επόμενο παιχνίδι Mortal Kombat έγινε γνωστή όταν ο CEO της Warner Bros., David Zaslav, δήλωσε αδιάφορα ότι ο επόμενος τίτλος Mortal Kombat θα κυκλοφορήσει το 2023 κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος. Αλλά ενώ η πρώτη σκέψη όλων ήταν ότι το εν λόγω παιχνίδι θα ήταν το Mortal Kombat 12, το επίσημο trailer της ανακοίνωσης αποκάλυψε το αντίθετο. Το Mortal Kombat 1, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S και Windows με cross-play και cross-save, είναι μια πλήρης επανεκκίνηση της σειράς. Το παιχνίδι με τα χρονοδιαγράμματα δεν είναι κάτι καινούργιο για το μακροχρόνιο franchise και ενώ το νέο trailer ήταν συναρπαστικό, πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ρόστερ και τα νέα συστήματα παιχνιδιών παραμένουν. Χάρη στη σημερινή αποκάλυψη του gameplay, ωστόσο, γνωρίζουμε τώρα περισσότερα για το πώς θα είναι το παιχνίδι στην πραγματικότητα.

Το trailer αποκάλυψε μερικά υπέροχα λεπτομερή περιβάλλοντα και μερικές απολαυστικά αιματηρές και γρήγορες μάχες. Η ιστορία περιλαμβάνει ένα rebooted σύμπαν που ανατρέπει πολλές υπάρχουσες αντιπαλότητες και συμμαχίες.

Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το σύστημα “kameo” του παιχνιδιού σας δίνει έναν πρόσθετο βοηθητικό χαρακτήρα που θα πολεμήσει μαζί σας.

Πρόταση: MortalKombat ransomware: Στοχεύει συστήματα στις ΗΠΑ

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη σειρά Mortal Kombat θα έχουν ήδη εντοπίσει βασικούς χαρακτήρες στο αρχικό trailer της ανακοίνωσης. Προς το παρόν, έχουν επιβεβαιωθεί οι ακόλουθοι χαρακτήρες:

  • Johnny Cage
  • Kitana
  • Kung Lao
  • Liu Kang
  • Mileena
  • Raiden
  • Scorpion
  • Shang Tsung
  • Sub-Zero

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Shang Tsung είναι διαθέσιμος μόνο μέσω προ-παραγγελίας. Και κατά τη διάρκεια της συζήτησής του επί σκηνής με τον οικοδεσπότη του Summer Game Fest, Geoff Keighley, ο δημιουργός του Mortal Kombat, Ed Boon, είπε επίσης στο κοινό ότι ο Johnny Cage, ο κινηματογραφικός χαρακτήρας της σειράς, θα υποδυθεί ο ίδιος ο, Jean-Claude Van Damme.

Αν και η μαγεία του χρονοδιαγράμματος είναι εγγενής στο Mortal Kombat, εδώ σίγουρα συμβαίνουν πολλά περισσότερα. Με ένα νέο, παλαιότερο σκηνικό, την επικείμενη καταδίκη από ένα κατακλυσμιαίο γεγονός που φαίνεται να καταστρέφει τον κόσμο και τον Liu Kang να έχει την ιδιότητα του θεού, το Mortal Kombat 1 μπορεί να έχει περισσότερες από μερικές αφηγηματικές εκπλήξεις στο μανίκι του.

Παρά τις νέες κατευθύνσεις της ιστορίας και τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, το παιχνίδι φαίνεται να προσφέρει περισσότερο από το σπλαχνικό αίμα και τις θανατηφόρες εκτελέσεις για τις οποίες η σειρά έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ η πρόσβαση στη beta θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο για όσους κάνουν προπαραγγελία.

Διαβάστε επίσης: Το ξέρατε πως τα Mortal Kombat Games έχουν μυστικά menus?

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS