ΑρχικήHow ToΠώς να εγκαταστήσετε το watchOS 10 beta

Πώς να εγκαταστήσετε το watchOS 10 beta

Θέλετε να δοκιμάσετε όλα όσα συνοδεύουν την τελευταία έκδοση του watchOS (watchOS 10 beta), όπως το νέο UI widgets, τα νέα watch faces, τις νέες δυνατότητες ποδηλασίας και πεζοπορίας και πολλά άλλα; Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το watchOS 10 beta.

Στην εναρκτήρια WWDC ομιλία της, η Apple παρουσίασε τη νέα μεγάλη έκδοση του watchOS και διέθεσε τη beta έκδοση για προγραμματιστές προς δοκιμή στα Apple Watches.

Παρακάτω θα δούμε πώς να εγκαταστήσετε τη δωρεάν beta έκδοση για προγραμματιστές του WatchOS.

Λάβετε υπόψη ότι η εκτέλεση της beta μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή για το κύριο Apple Watch σας, καθώς τα σφάλματα και τα προβλήματα απόδοσης μπορεί να είναι πολλά. Η Apple συνιστά την εγκατάσταση της beta για προγραμματιστές μόνο σε ρολόγια που χρησιμοποιούνται ειδικά για την ανάπτυξη. Ωστόσο, αν είστε πρόθυμοι να δεχτείτε τους κινδύνους, είναι δυνατή η εγκατάσταση της beta σε οποιοδήποτε ρολόι Apple Series 4 ή μεταγενέστερο.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το watchOS 10 beta

Η watchOS 10 developer beta είναι διαθέσιμη τώρα, ενώ η δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο.

1)Η Apple έχει κάνει το developer beta δωρεάν με δωρεάν πρόσβαση Apple Developer. Εάν δεν βλέπετε το watchOS 10 beta να εμφανίζεται με τα παρακάτω βήματα, ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας στη διεύθυνση developer.apple.com και, στη συνέχεια, να δοκιμάσετε ξανά.

2)Είναι πάντα καλό να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του Apple Watch – αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone – αλλά να θυμάστε ότι η Apple δεν επιτρέπει την αναβάθμιση από το watchOS 10 στο 9.

3)Ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας.

4)Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο My Watch tab στο κάτω μέρος, επιλέξτε General.

5)Πατήστε Software Update στο επάνω μέρος.

6)Τώρα επιλέξτε Beta Updates > watchOS 10 Developer Beta (μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να εμφανιστεί – εάν δεν το δείτε, συνδεθείτε με το Apple ID σας στο developer.apple.com.

7)Πατήστε Back και θα δείτε να εμφανίζεται το watchOS 10 beta.

8)Επιλέξτε Download and Install.

Υπενθύμιση: Η εγκατάσταση θα γίνει όταν το Apple Watch είναι τουλάχιστον 50% φορτισμένο.

Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε τη beta έκδοση του watchOS 10:

watchOS 10 beta

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS