ΑρχικήGamingMicrosoft Flight Simulator 2024: Νέα αεροσκάφη και πολλά ακόμα

Microsoft Flight Simulator 2024: Νέα αεροσκάφη και πολλά ακόμα

Microsoft Flight Simulator 2024

Το Microsoft Flight Simulator 2024 θα φτάσει τον επόμενο χρόνο με μερικές μαζικές αναβαθμίσεις στα αεροσκάφη που θα μπορείτε να επιλέξετε και να παίξετε με αυτά. Ένα νέο trailer που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase περιλαμβάνει ταξίδια με αερόστατο, ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, εναέρια πυρόσβεση και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Microsoft Flight Simulator: Έρχεται σε Xbox Series X / S κονσόλες

Φαίνεται ότι η Asobo, η εταιρεία ανάπτυξης του Microsoft Flight Simulator 2024, θα δώσει στους πιλότους κάθε αεροσκάφος που έχουν ονειρευτεί. Μπορείτε να πετάξετε ένα νοσοκομειακό αεροσκάφος, να συμμετέχετε σε μια ομάδα διάσωσης στο βουνό ή να ενεργήσετε ως ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να πιλοτάρετε ελικόπτερα για μεταφορά φορτίων, αεροπλάνα βιομηχανικών φορτίων και απομακρυσμένες επιχειρήσεις φορτίων. Η Asobo παρουσίασε επίσης υπηρεσίες VIP charter, αερομεταφορές με αλεξίπτωτο πλαγιάς, αεροδρομίες και ταξίδια με αερόστατο.

Ο προσομοιωτής πτήσης της Microsoft κυκλοφόρησε το 2020 και έκτοτε ενημερώνεται τακτικά με δωρεάν αναθεωρήσεις για την προσθήκη νέων σημείων ενδιαφέροντος και πιο ακριβή χαρτογράφηση των πόλεων. Είχε επίσης μια σειρά από επί πληρωμή DLC, προσθέτοντας νέα αεροπλάνα ή νέες δραστηριότητες όπως οι αεροδρομίες. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πώς το MSFS2024 μπορεί να αναθεωρήσει περαιτέρω τον κόσμο.

Πρόταση: Ο Flight Simulator της Microsoft θα σας δείξει πως είναι να πετάτε!

Η υπάρχουσα έκδοση του Microsoft Flight Simulator θα αποκτήσει επίσης μια επέκταση Dune στις 3 Νοεμβρίου, με ένα από τα διαστημόπλοια της ταινίας. Η επόμενη γενιά του θρυλικού προσομοιωτή πτήσεων της Microsoft, το Microsoft Flight Simulator 2024, θα είναι διαθέσιμο σε Xbox Series S / X και PC το 2024.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω της Microsoft:

Microsoft Flight Simulator 2024. Αυτός ο ολοκαίνουργιος προσομοιωτής έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις τελευταίες τεχνολογίες στην προσομοίωση, το cloud, τη μηχανική μάθηση, τα γραφικά και τα παιχνίδια για να δημιουργήσει τον πιο εξελιγμένο, καθηλωτικό και εντυπωσιακό προσομοιωτή πτήσεων όλων των εποχών. Για να επιτευχθεί αυτό το πρωτοφανές επίπεδο ακρίβειας, το Microsoft Flight Simulator 2024 τροφοδοτείται από τη σημαντικά εξελιγμένη μηχανή Asobo Studio.

Διαβάστε επίσης: Microsoft Flight Simulator : Ποια αεροσκάφη θα οδηγήσετε

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS