ΑρχικήGamingCities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

Cities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

Cities Skylines 2

Η Paradox έφερε ένα νέο τρέιλερ του Cities Skylines 2 στο Xbox Games Showcase χθες, το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο. Έχουμε και μια ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Οκτωβρίου 2023.

Δείτε επίσης: Το Cities: Skylines II: Θα κυκλοφορήσει φέτος για Ps5, Χbox Series και Pc

Το σύνθημα του City Builder είναι “αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το χτίσεις” και το trailer παρουσιάζει τις δυνατότητές του, όπως το Koyaanisqatsi, αλλά διασκεδαστικά αντί για τρομακτικά. Ίσως θα πρέπει να εξεταστεί το κόστος όλων αυτών των δρόμων και αυτοκινητοδρόμων, αντί να θαυμάζουμε απλώς τις οπτικές τους ιδιότητες, αλλά οι πολύπλοκες, στριφογυριστές διασταυρώσεις είναι πραγματικά απολαυστικές να τις βλέπεις. Και αν σας ενθουσιάζουν τα τρένα, φαίνεται να προτείνουν πολυάριθμους περίπλοκους τρόπους οργάνωσης των υποδομών μεταφορών. Ένας ηλεκτρικός σιδηρόδρομος που διασχίζει έναν κυκλικό κόμβο; Τρελό.

Πρόταση: Starfield: Θα είναι κλειδωμένο στα 30fps για μεγαλύτερη συνέπεια

Οι πανοραμικές όψεις της πόλης φαίνονται επίσης πολύ ωραίες. Δεν πρόκειται για ανατριχιαστικά υψηλής τεχνολογίας απεικόνιση, αλλά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό το παν είναι να εκφράζεις την κλίμακα και τη διάθεση, και το Skylines 2 αποδίδει από αυτές τις απόψεις. Και αν το συγκρίνετε με το Cities: Skylines, υπάρχουν προφανείς, σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις εδώ, ακόμη και σε σύγκριση με την remastered έκδοση. Υπέροχα δέντρα.

Όταν ανακοινώθηκε, η Paradox αποκάλεσε το Skylines 2 “την πιο ρεαλιστική προσομοίωση πόλης που δημιουργήθηκε ποτέ”. Θα το δούμε αυτό, αν και αυτό το trailer μέχρι στιγμής δείχνει πως το παιχνίδι θα αποδώσει, όπως έκανε το πρώτο.

Το Cities: Skylines 2 θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό από το πρώτο παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε στο κενό που άφησε η αποτυχία του reboot του SimCity. Η κατηγορία του city building διανύει μερικά υπέροχα χρόνια και υπάρχουν πολλά άλλα που θα κυκλοφορήσουν το 2023.

Το Cities: Skylines 2 θα κοστίζει $50 όταν κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου. Μπορείτε να το βρείτε στο Steam.

Διαβάστε επίσης:Microsoft Flight Simulator 2024: Νέα αεροσκάφη και πολλά ακόμα

πηγή πληροφοριών:pcgamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS