ΑρχικήGamingΤο remaster του Ghost Trick: Phantom Detective αποκτάει demo

Το remaster του Ghost Trick: Phantom Detective αποκτάει demo

Ghost Trick: Phantom Detective

Αν δεν έχετε ακόμη βιώσει το Ghost Trick: Phantom Detective, την αριστουργηματική παραφυσική περιπέτεια παζλ της Capcom το 2011, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή: ο εκδότης κυκλοφόρησε ένα δωρεάν demo για το επερχόμενο remaster του Ghost Trick πριν από την άφιξή του στις 30 Ιουνίου σε PlayStation, Xbox, Switch και Steam.

Δείτε επίσης: Vampire Survivors: Λαμβάνει μια δωρεάν αναβάθμιση-έκπληξη

Το Ghost Trick, αν δεν το γνωρίζετε, προέρχεται από τον σχεδιαστή του Ace Attorney Shu Takumi και ακολουθεί τις περιπέτειες του Sissel, ενός αμνησικανού με κοφτερό ντύσιμο, ο οποίος έκπληκτος ξυπνάει εξαιρετικά και αναμφισβήτητα νεκρός στην αρχή του παιχνιδιού.

Το θετικό είναι ότι ο Sissel μαθαίνει γρήγορα ότι η νέα του πνευματική μορφή του δίνει την ικανότητα να κατέχει άψυχα αντικείμενα, επιτρέποντάς του να επηρεάζει τα γεγονότα και σε όρους gameplay, να προχωράει στο επόμενο κεφάλαιο της υπέροχα αφηγούμενης ιστορίας του Ghost Trick.

Το remaster του Ghost Trick της Capcom επεκτείνεται πάνω στο original με ανανεωμένα γραφικά υψηλής ανάλυσης, αυξημένα frame rates και βελτιστοποιημένο user interface. Υπάρχει επίσης ένα νέο sliding-block-style Challenge mode που ξεκλειδώνει νέα artwork, καθώς και νέες εκδοχές των 27 κομματιών του παιχνιδιού – αν και οι αρχικές συνθέσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες για τα αυτιά των purists.

Πρόταση: FTC: Προσπαθεί ξανά να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

Με την πλήρη κυκλοφορία του Ghost Trick να απέχει μόλις λίγες εβδομάδες, η Capcom δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να παίξουν τα πρώτα στάδια του – και να ελέγξουν τις διάφορες βελτιώσεις του remaster – σε ένα νέο demo που είναι διαθέσιμο τώρα σε Switch, PlayStation, Xbox και Steam. Τα δεδομένα αποθήκευσης θα μπορούν να μεταφερθούν στο πλήρες παιχνίδι αν αποφασίσετε να το αγοράσετε κατά την άφιξή του στις 30 Ιουνίου.

Σχετικά με το παιχνίδι από την Capcom:

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας ως φάντασμα για να λύσετε το μυστήριο της δολοφονίας σας.

Το Ghost Trick κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010: Ghost Trick: Phantom Detective, το αριστουργηματικό παιχνίδι περιπέτειας μυστηρίου από το μυαλό του Shu Takumi του Ace Attorney, έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του!

Η συναρπαστική ιστορία του θανάτου, της ζωής και των χαμένων αναμνήσεων θα επιστρέψει με πανέμορφα γραφικά υψηλής ανάλυσης και ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά που βελτιώνουν το gameplay.

Διαβάστε επίσης: Cities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

πηγή πληροφοριών:eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS