ΑρχικήinetAnker: Το νέο Prime 240W φορτίζει δυο MacBook Pro ταυτόχρονα

Anker: Το νέο Prime 240W φορτίζει δυο MacBook Pro ταυτόχρονα

Anker

Η Anker παρουσίασε την αναβαθμισμένη σειρά ανταπτορών USB-C ως λύση για τα ηλεκτρονικά απόβλητα κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την παρουσίαση του προϊόντος στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία στοιχηματίζει ότι αυτοί οι ευέλικτοι φορτιστές μπορούν να αντικαταστήσουν την ανάγκη των κατασκευαστών smartphone να αποστέλλουν αντάπτορες στο κουτί. Πολλοί από τους νέους φορτιστές νιτριδίου γαλλίου (GaN) της Anker, που ονομάζονται GaNPrime, θα επανακυκλοφορήσουν ως μέρος της νέας σειράς Anker Prime. Ο νέος επιτραπέζιος φορτιστής Prime 240W αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και υποστηρίζει μέγιστη ισχύ 140W ανά συσκευή.

Δείτε επίσης: Anker USB-C Docking Station: Υποστήριξη τριπλής οθόνης σε M1 Mac

Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο έχετε δύο από τα μεγαλύτερα MacBook Pro laptops, θα μπορούσατε να τα φορτίσετε γρήγορα ταυτόχρονα σε αυτόν τον νέο φορτιστή, εφόσον χρησιμοποιείτε το καλώδιο MagSafe της Apple σε USB-C και τουλάχιστον ένα από αυτά είναι ένα μικρότερο μοντέλο 14 ιντσών. Αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει φόρτιση 140W σε ένα MacBook Pro 16 ιντσών στη μία θύρα και 96W στην άλλη. Για φορτιστές ικανούς να αποδίδουν 240W σε μία μόνο θύρα USB, θα πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω τους φορτιστές Power Delivery 3.1 ή ακόμα και τον 180W που θα έρθει από τον κατασκευαστή laptop Framework.

Υπάρχει επίσης μια τρίτη θύρα USB-C στον επιτραπέζιο φορτιστή, μαζί με μια θύρα USB-A, διαθέσιμη για οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ρεύμα. Και όπως και ο επιτραπέζιος φορτιστής της Satechi, διαθέτει βάση για να τον κρατάτε κάθετα στο γραφείο σας. Ο επιτραπέζιος φορτιστής 240W της Anker έρχεται τον Ιούλιο και η τιμή του πρόκειται να καθοριστεί.

Η ανώτερη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Anker, Mary Woodbury, παρουσίασε τον φορτιστή λέγοντας: “Σήμερα, με το πρότυπο USB-C 2.1, μπορούμε πλέον να κατασκευάσουμε με ασφάλεια έναν φορτιστή ικανό για 240 Watt ισχύος” και τον πρότεινε ως πακέτο για την τροφοδοσία τεχνολογίας όπως τα νέα laptops για gaming. Όμως, με τους σημερινούς φορητούς υπολογιστές να φτάνουν συνήθως τα 100W φόρτισης μέσω USB, οι περισσότεροι παίκτες θα θέλουν να διατηρούν τους τυπικούς φορτιστές για να αποκομίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση χωρίς να αδειάζουν τις μπαταρίες τους.

Η Anker αναβαθμίζει την το PowerCore 24K προσθέτοντας μια μπαταρία 27.650mAh στη θέση της προηγούμενης 24.000mAh, με το νέο 250W Power Bank. Αυτό το αναβαθμισμένο bank μπορεί να παράγει συνολικά έως και 250 watt από όλες τις θύρες του και μπορεί να φορτίσει γρήγορα δύο φορητούς υπολογιστές. Διαθέτει επίσης ακίδες στο κάτω μέρος που επιτρέπουν την πτώση του σε μια προαιρετική βάση φόρτισης 100W, η οποία δίνει στην μπαταρία ένα σπίτι, ώστε να μπορεί να διατηρείται συνήθως φορτισμένη. Το dock για το νέο Power Bank κοστίζει 69,99 δολάρια και διαθέτει τον δικό του φορτιστή 100W με δύο θύρες USB-C και μία θύρα USB-A για άλλες συσκευές.

Πρόταση: Anker Eufy camera: Ανεβάζει data στο Cloud χωρίς εξουσιοδότηση

Anker PowerCore 250W

Η Anker διαθέτει επίσης μια νέα μπαταρία έκτακτης ανάγκης/κατασκήνωσης που ονομάζεται Prime Reserve. Διαθέτει μια λαβή για μεταφορά και ένα φως που μπορεί να αναδυθεί από την κορυφή. Τροφοδοτείται από μπαταρίες LFP 60.000mAh, οι οποίες σύμφωνα με την Anker έχουν αρκετή ισχύ για να επαναφορτίσουν ένα iPhone 10 φορές. Μαζί με τις διπλές θύρες USB-C και USB-A, το Reserve διαθέτει σύνδεσμο XT60 για την υποστήριξη πρόσθετων ηλιακών πάνελ. Είναι διαθέσιμο τώρα για 169,99 δολάρια.

Η Anker διαθέτει επίσης έναν ενημερωμένο σταθμό τροφοδοσίας με δύο αναδυόμενες θύρες AC. Αυτή τη φορά, η λεπτή λωρίδα τροφοδοσίας που είναι συζευγμένη με φορτιστή DC διαθέτει μια οθόνη ελέγχου της κατάστασης ισχύος ενσωματωμένη στην περιοχή που παλαιότερα είχε μόνο μια κυκλική λυχνία. Διαθέτει επίσης δύο θύρες USB-C και δύο USB-A, οι οποίες αποδίδουν συνολικά 140 Watt ισχύος (από 100W). Μπορείτε να περιμένετε αυτό, καθώς και τα περισσότερα από τα νέα προϊόντα της Anker Prime, να είναι διαθέσιμα τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης: Anker: Κυκλοφόρησε νέο power bank συμβατό με το iPhone 12

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS