ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε τα Instagram Stories σας

Πώς να κατεβάσετε τα Instagram Stories σας

Θέλετε να κατεβάσετε ένα Instagram Story για χρήση εκτός σύνδεσης στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας; Αν ναι, το Instagram προσφέρει πολλαπλούς τρόπους για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις μεθόδους για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή βίντεο από τις Ιστορίες σας στο τηλέφωνό σας.

Αποθηκεύστε ένα Instagram Story στην κάμερα του τηλεφώνου σας

Ένας τρόπος για να κατεβάσετε ένα IG Story στο τηλέφωνό σας είναι χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη επιλογή αποθήκευσης της εφαρμογής. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη φωτογραφιών, βίντεο ή και των δύο από τα Stories σας στο ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, ξεκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας και πατήστε “Your Story.”

Όταν η Ιστορία σας αναπαράγεται, βρείτε τη διαφάνεια που περιέχει τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Αν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις διαφάνειες από το Story σας ταυτόχρονα- ωστόσο, στο Android, πρέπει να κατεβάσετε κάθε διαφάνεια ξεχωριστά.

Στη σελίδα Story, στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε τις τρεις τελείες.

Ως χρήστης Android, στο μενού που ανοίγει, θα επιλέξετε “Save Photo” ή “Save Video”, ανάλογα με το περιεχόμενο της διαφάνειας. Αυτό αποθηκεύει το επιλεγμένο αρχείο στον τοπικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.

Σε ένα iPhone, στο μενού που ανοίγει, θα επιλέξετε “Save.” Στη συνέχεια, θα επιλέξετε είτε “Save Photo” ή “Save Video.”. Για να κάνετε λήψη ολόκληρης της ιστορίας ως μεμονωμένο αρχείο βίντεο, πατήστε “Save Story.”

Instagram

Το Instagram θα αποθηκεύσει το επιλεγμένο περιεχόμενο στην εφαρμογή γκαλερί του τηλεφώνου σας και είστε έτοιμοι.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS