ΑρχικήGamingFinal Fantasy XVI: Το προσωπικό αριστούργημα του battle director

Final Fantasy XVI: Το προσωπικό αριστούργημα του battle director

final fantasy 16

Ο Ryota Suzuki είναι ο σκηνοθέτης μάχης στο Final Fantasy XVI, αλλά πριν υπογράψει στην Square Enix, πέρασε περισσότερες από δύο δεκαετίες δουλεύοντας σε μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια δράσης για την Capcom, όπως τα Devil May Cry 5, Dragon’s Dogma και Monster Hunter: World.

Δείτε επίσης: Final Fantasy: Το remaster έρχεται στις κονσόλες

Ο Suzuki λέει ότι το επόμενο mainline entry της μακροχρόνιας σειράς Final Fantasy είναι το magnum opus του, δηλώνοντας σε μια ζωντανή επιστολή: “Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι το προσωπικό μου αριστούργημα”.

Ο Suzuki συνεχίζει λέγοντας ότι ελπίζει ότι “όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά παιχνίδι δράσης μπορούν να πάνε και να δοκιμάσουν το Final Fantasy 16. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να σας δώσει την ευκαιρία να βιώσετε τη γοητεία που μπορεί να προσφέρει ένα παιχνίδι δράσης”.

Πρόταση: Final Fantasy 16: Η καταστροφή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο

Αυτά ακριβώς τα πράγματα θέλουμε να ακούσουμε από τον άρχοντα των όπλων του παιχνιδιού, καθώς η διαφημιστική εκστρατεία για το παιχνίδι φτάνει στο αποκορύφωμα λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του.

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, το Final Fantasy 16 έχει ήδη καταφέρει να ξεσηκώσει μια θύελλα συναισθημάτων στους οπαδούς του, με έναν μειωμένο αριθμό δύσπιστων να περιμένουν να αρθεί το εμπάργκο αναθεώρησης μετά το εντυπωσιακό demo.

Καθώς οι παίκτες σε όλο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία τους να κάνουν μια πολύ βαθύτερη βουτιά στο παιχνίδι, είναι σαφές ότι το όραμα του Suzuki για ένα προσιτό αλλά και συναρπαστικό σύστημα μάχης θα δοκιμαστεί. Είτε προμηνύει μια νέα εποχή για το franchise είτε αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες του, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το FF16 υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού που είναι πραγματικά επική σε έκταση και κλίμακα.

Το πολυαναμενόμενο, RPG κυκλοφορεί στις 22 Ιουνίου και προφανώς θα χρειαστεί τελικά ένα day one patch.

Διαβάστε επίσης:Final Fantasy XVI: Θα υπάρχει έκδοση για PC τελικά;

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS