ΑρχικήinetSpotify Desktop app: Νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες

Spotify Desktop app: Νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες

Η εφαρμογή Spotify για το desktop έχει νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες βιβλιοθήκης.

Το Spotify έχει πραγματικά παρατήσει την εφαρμογή του για υπολογιστές τα τελευταία χρόνια, ρίχνοντας τους περισσότερους πόρους του στις εφαρμογές για κινητά και σε ορισμένους podcasters. Ωστόσο, το desktop app έχει υποστεί μια σημαντική αναμόρφωση, την οποία η εταιρεία αποκαλεί “μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις”, για να φέρει την αυτόνομη εφαρμογή και την εφαρμογή ιστού σε επαφή με τα πιο δημοφιλή ξαδέλφια της που βασίζονται σε smartphone. Εξάλλου, το Spotify ήταν αρχικά μια εμπειρία βασισμένη στο πρόγραμμα περιήγησης, ακόμη και πριν γίνει διαθέσιμο στα smartphones.

Δείτε επίσης: Η Spotify θα απολύσει 200 υπαλλήλους από το τμήμα podcasting

Spotify Desktop
Spotify Desktop app: Νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένες λειτουργίες

Η κύρια περιοχή περιεχομένου παραμένει αμετάβλητη, με την ίδια πρόσβαση στην περιήγηση και τα συνιστώμενα τραγούδια και podcast. Ωστόσο, η αριστερή πλευρά του παραθύρου της εφαρμογής διαθέτει πλέον την λειτουργία που κυκλοφόρησε πρόσφατα “Your Library”, την οποία η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει πριν από μερικούς μήνες. Αυτό σας δίνει άμεση πρόσβαση σε αποθηκευμένες συλλογές μουσικής και podcast, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο κατά την εναλλαγή μεταξύ λιστών αναπαραγωγής. Μπορείτε τώρα να συμπτύξετε τη βιβλιοθήκη για μια πιο συμπαγή προβολή, κάτι που είναι πάντα ευχάριστο.

Δείτε επίσης: Το Spotify δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό “Your Offline Mix”

Υπάρχει επίσης μια νέα προβολή “Now Playing” στη δεξιά πλευρά της οθόνης που εμφανίζει το τρέχον περιεχόμενο που ακούτε, με βιογραφικές πληροφορίες για τον καλλιτέχνη. Επιπλέον, αυτό το πεδίο σας δίνει πρόσβαση για να αγοράσετε εμπορεύματα απευθείας από τον καλλιτέχνη και να ρίξετε μια ματιά σε τυχόν επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας. Ορισμένα podcasts θα συμπληρώνουν επίσης αυτόματα ένα κείμενο μέσω αυτού του πεδίου καθώς ακούτε.

Το “Friend Activity” feed μετακινήθηκε για να δημιουργηθεί χώρος για το νέο περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να το μετακινήσετε πίσω. Απλώς αναζητήστε το εικονίδιο “friends” δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της κύριας περιοχής περιεχομένου και σύρετε και αφήστε το για να επαναφέρετε το feed στην παλιά της αίγλη. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τελείως τόσο το παράθυρο “Friends Activity” όσο και το παράθυρο “Now Playing” για μια πιο λιτή εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Το πολυαναμενόμενο HiFi tier του Spotify θα απαιτεί μια πιο ακριβή συνδρομή;

Όλες αυτές οι αλλαγές συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση για να φαίνονται όλα όπως οι εκδόσεις της εφαρμογής για smartphone. Σήμερα, η ενημέρωση κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών παγκοσμίως. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για την υπηρεσία streaming, καθώς ο κωμικός Trevor Noah μόλις υπέγραψε συμφωνία για μια εβδομαδιαία εκπομπή talk show και οι φήμες συνεχίζουν να στροβιλίζονται σχετικά με μια επερχόμενη βαθμίδα ήχου hi-fi.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS