ΑρχικήinetDiscord: Βοηθάει τους creators να έχουν περισσότερο κέρδος

Discord: Βοηθάει τους creators να έχουν περισσότερο κέρδος

Discord

Η Discord σχεδιάζει να δώσει στους δημιουργούς έναν νέο τρόπο να κερδίζουν χρήματα από τις κοινότητές τους, πουλώντας ψηφιακά προϊόντα μέσω εφάπαξ αγορών.

Δείτε επίσης: Το Discord ανακοίνωσε ότι το ‘Activities’ θα παραμείνει free για όλους

Αυτά τα νέα “Downloadables” μπορούν να είναι πράγματα όπως ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών, ένας οδηγός παιχνιδιών ή μια ψηφιακή ταπετσαρία και η εταιρεία σχεδιάζει να αρχίσει να πειραματίζεται με αυτά “τους επόμενους μήνες”, έγραψε ο Derek Yang της Discord σε ένα blog post της Τρίτης. Τα downloadables θα είναι διαθέσιμα για αγορά από ένα Server Shop, το οποίο βρίσκεται επίσης σε δοκιμαστικό στάδιο.

Τα νέα Downloadables και το Server Shop έρχονται να προστεθούν στις συνδρομές των server του Discord ως τρόποι για τους δημιουργούς να εκμεταλλευτούν τους server τους. Οι συνδρομές των server λαμβάνουν επίσης μια βελτίωση: η εταιρεία προσθέτει templates βαθμίδων για να είναι ευκολότερο να αποφασίσετε ποιες συνδρομές θα προσφέρετε στην κοινότητά σας. (Αν και το blog του Yang έχει μια υπενθύμιση ότι “δεν χρειάζεται κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία εσόδων να γίνει ένα σύστημα γρήγορου κέρδους”, ίσως για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να χρησιμοποιούν τις συνδρομές για να προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα.)

Πρόταση:Skuld malware: Κλέβει Discord και Browser data από Windows PCs

Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της Τρίτης, το Discord εισήγαγε επίσης έναν νέο τύπο καναλιού σε beta: Media Channels. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να επικεντρώνονται σε πράγματα όπως βίντεο, φωτογραφίες και αρχεία και θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια χρήσιμη επιλογή για κοινότητες που θέλουν να διαχωρίσουν καλύτερα τα meme dumps από τη συνομιλία κειμένου. Ξεκινούν την Τρίτη σε “όλους τους servers της Κοινότητας με ενεργοποιημένες τις συνδρομές των server“, έγραψε ο Yang.

Ο αυξανόμενος αριθμός χαρακτηριστικών θα μπορούσε να κάνει το Discord μια πιο ελκυστική πλατφόρμα για τη δημιουργία μιας κοινότητας. Και με τους ανθρώπους να αναζητούν νέα μέρη για να αράξουν, δεδομένων των αλλαγών σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το Reddit, αυτές οι νέες ενημερώσεις μπορεί να ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους να μεταβούν σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Discord: Αλλαγές στη πολιτική απορρήτου που μπερδεύουν;

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS