ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές οθόνης και μπαταρίας της σειράς Galaxy Tab S9

Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές οθόνης και μπαταρίας της σειράς Galaxy Tab S9

Τον Απρίλιο εμφανίστηκε μια φήμη ότι η Samsung σχεδίαζε να εξοπλίσει το μικρότερο μοντέλο του Galaxy Tab S9 με οθόνη AMOLED. Ένας tipster επανέλαβε τώρα αυτόν τον ισχυρισμό. Σύμφωνα με τον Ahmed Qwaider, ο οποίος είναι συχνά ακριβής με τις διαρροές του για τη Samsung, ολόκληρη η σειρά Galaxy Tab S9 θα είναι εξοπλισμένη με οθόνες Dynamic AMOLED 2X.

Galaxy Tab S9

Τα tablet-ναυαρχίδες της σειράς S της Samsung διαθέτουν οθόνες AMOLED από το μοντέλο πρώτης γενιάς το 2014. Ωστόσο, οι δύο προηγούμενες γενιές (Tab S7 και Tab S8) των tablet Galaxy περιλάμβαναν ένα βασικό μοντέλο με οθόνη LCD. Η εταιρεία εξόπλισε τα μεγαλύτερα μοντέλα (Plus και Ultra) με οθόνη AMOLED, αλλά έδωσε οθόνη LCD στο μικρότερο για να το κάνει πιο προσιτό.

Φέτος, αντιμετωπίζει και τα τρία μοντέλα με τον ίδιο τρόπο, τουλάχιστον στον τομέα της οθόνης. Τα Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra θα διαθέτουν όλα οθόνες Dynamic AMOLED 2X, πιθανότατα με ανάλυση 120Hz. Η Samsung ενδέχεται να μην αναβαθμίσει σε 144Hz και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να πέσει κάτω από τα 120Hz. Το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης θα παραμείνουν αμετάβλητα από πέρυσι. Τα τρία tablet αποκτούν οθόνες διαστάσεων 11 ιντσών, 12,4 ιντσών και 14,6 ιντσών διαγωνίως, αντίστοιχα.

Η Samsung φαίνεται ότι θα διατηρήσει αμετάβλητη και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Όπως και πέρυσι, θα τοποθετήσει μια μπαταρία 8.000 mAh στο βασικό μοντέλο, μια μπαταρία 10.090 mAh στο μοντέλο Plus και μια μπαταρία 11.200 mAh στο μοντέλο Ultra. Τα νέα tablet θα διατηρήσουν και τη μέγιστη ταχύτητα ενσύρματης φόρτισης 45 W. Ο επεξεργαστής Snapdragon 8ης γενιάς 2 “for Galaxy” ενδέχεται να φέρει βελτιώσεις και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Samsung χρησιμοποίησε αυτό το τσιπ στη σειρά Galaxy S23 παγκοσμίως και παρατηρούνται αξιοσημείωτες διαφορές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η σειρά Galaxy Tab S9 θα φέρει περισσότερες αναβαθμίσεις

Η οθόνη AMOLED για το βασικό μοντέλο δεν είναι η μόνη σημαντική αναβάθμιση που θα φέρει η σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung. Οι φήμες λένε ότι η εταιρεία θα προσφέρει φέτος επίσημη αξιολόγηση IP για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Και τα τρία μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν βαθμολογία IP67, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τα flagship Galaxy tablets. Επιπλέον, η Samsung θα αναβαθμίσει τη μνήμη RAM LPDDR5X και τον αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, εκτός από την παραλλαγή με αποθηκευτικό χώρο 128GB, η οποία δεν κατασκευάζει τσιπ αποθήκευσης 128GB UFS 4.0.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS