ΑρχικήUpdatesApple Podcasts update: Διευκολύνει την εύρεση περιεχομένου στα αγαπημένα σας είδη

Apple Podcasts update: Διευκολύνει την εύρεση περιεχομένου στα αγαπημένα σας είδη

Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή Podcasts σε iOS, iPadOS και macOS με λειτουργίες που διευκολύνουν την εύρεση περιεχομένου στα αγαπημένα σας είδη. Τώρα περιλαμβάνει εννέα νέες υποκατηγορίες: Mental Health, Relationships, Self-Improvement, Personal Journals, Entrepreneurship, Documentary, Parenting, Books και Language learning. Αυτές έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες υποκατηγορίες όπως True Crime, Sports και άλλες.

Δείτε επίσης: Η Samsung ξεπέρασε την Apple το 1ο τρίμηνο του 2023 χάρη στο Galaxy S23

Apple Podcasts

Η Apple έχει επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα παρουσίασε την εφαρμογή Journal που σας επιτρέπει να τεκμηριώσετε το πώς αισθάνεστε. Επιπλέον, η εταιρεία εισήγαγε πρόσφατα μια λειτουργία παρακολούθησης της διάθεσης ως μέρος του Health στο iOS 17. Η προσθήκη της υποκατηγορίας Mental Health στα Podcast, μαζί με άλλες όπως οι Relationships, Self-Improvement και Personal Journals φαίνεται να είναι μέρος αυτού.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Σώζει τη ζωή μιας κοπέλας ενώ κοιμόταν

Κάθε υποκατηγορία έχει τα δικά της διαγράμματα που δείχνουν τις κορυφαίες εκπομπές και επεισόδια σε μια συγκεκριμένη αγορά. Για παράδειγμα, ένας ακροατής στις ΗΠΑ μπορεί να περιηγηθεί στα διαγράμματα για την Ψυχική Υγεία (Mental Health), τα οποία εμφανίζουν τις 200 κορυφαίες εκπομπές και τα 200 κορυφαία επεισόδια που είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ, με βάση έναν συνδυασμό ακρόασης, παρακολούθησης και ποσοστού ολοκλήρωσης, όπως έγραψε η Apple στο blog Podcasts for Creators.

Για λόγους σύγκρισης, το Spotify διαθέτει οκτώ κύριες κατηγορίες podcast και τουλάχιστον 54 υποκατηγορίες. Το YouTube προσφέρει 14 κύριες κατηγορίες podcast και το PocketCast 19, αλλά κανένα από τα δύο δεν προσφέρει υποκατηγορίες.

Δείτε επίσης: Apple Self Service Repair: Επεκτείνεται στα iPhone 14 και νεότερα MacBooks

Με την επερχόμενη κυκλοφορία του iOS 17, η Apple προσθέτει ορισμένες νέες λειτουργίες του Podcasts, όπως μια ανανεωμένη εμπειρία Now Play και Queue, φίλτρα αναζήτησης και πολλά άλλα. Οι ενημερώσεις του Podcasts ήταν σχετικά αραιές όμως, με την τελευταία σημαντική να έρχεται πριν από ένα χρόνο με τα νέα Podcasts Charts. Ο μεγάλος αντίπαλος της Apple, το Spotify, το οποίο επένδυσε σημαντικά στα podcasts το 2019, απέλυσε πρόσφατα 200 υπαλλήλους από αυτό το τμήμα.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS