ΑρχικήinetAirPlay: Η LG το φέρνει στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων

AirPlay: Η LG το φέρνει στις τηλεοράσεις δωματίων ξενοδοχείων

Η LG Electronics θα είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που θα υποστηρίξει την επέκταση AirPlay της Apple για να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε τηλεοράσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Δείτε επίσης: Η LG κυκλοφορεί το νέο “SuperSlim Gram” laptop

AirPlay

Η εταιρεία LG ανακοίνωσε μέσω του δελτίου τύπου της ότι θα παρουσιάσει αργότερα φέτος τις τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart Hotel με ενσωματωμένη τεχνολογία AirPlay.

Αυτή είναι μια σημαντική πρόοδος για την ψυχαγωγία στο δωμάτιο στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας και υπογραμμίζει πόσο προσεκτικά ακούμε τις ανάγκες των καταναλωτών που απαιτούν όλο και περισσότερο απλή πρόσβαση στις προσωπικές επιλογές πολυμέσων στη μεγαλύτερη οθόνη, όπου κι αν βρίσκονται” δήλωσε ο αντιπρόεδρος φιλοξενίας της LG Business Solutions Michael Kosla. “Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα θα έχουν άμεση σχέση με τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν συσκευές Apple, ενισχύοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών ενώ παράλληλα θα προσφέρουν πραγματική διαφοροποίηση από τον τοπικό ανταγωνισμό.

Δείτε ακόμα: LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων
LG

Η LG και η Apple συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια εκδοχή του AirPlay που είναι πιο έυχρηστη. Οι ιδιοκτήτες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σάρωσης κωδικού QR για να συνδεθούν με το AirPlay και να μεταδώσουν αναπαραγωγή περιεχομένου από το iPhone ή το iPad σε μια τηλεόραση δωματίου στο ξενοδοχείο χωρίς την ανάγκη επιπλέον εξοπλισμού για αυτό. Η LG ανακοίνωσε ότι οι τηλεοράσεις που θα κυκλοφορήσουν φέτος και ορισμένα μοντέλα της περσινής χρονιάς θα υποστηρίζουν τη λειτουργία AirPlay.

Στο WWDC, η Apple ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με μερικά επιλεγμένα ξενοδοχεία για να φέρει τη λειτουργία AirPlay σε υποστηριζόμενες τηλεοράσεις. Η IHG Hotels & Resorts θα είναι ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που θα διαθέτουν την υπηρεσία AirPlay στα ξενοδοχεία της. Η εταιρεία λειτουργεί σε 6.000 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Οι τηλεοράσεις OLED 2023 της LG είναι πιο φωτεινές από ποτέ

Το AirPlay είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που επιτρέπει εμπειρία ροής χωρίς προβλήματα. Με την ασύρματη συνδεσιμότητα και τη ροή υψηλής ποιότητας, παραμένει δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών της Apple. Κατανοώντας τον τρόπο λειτουργίας του, τα πλεονεκτήματα, τις απαιτήσεις του και τη ρύθμισή του, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα νέο επίπεδο απόδοσης και ποιότητας ήχου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS