ΑρχικήinetElon Musk και Mark Zuckerberg λένε ότι είναι έτοιμοι για ένα cage...

Elon Musk και Mark Zuckerberg λένε ότι είναι έτοιμοι για ένα cage fight

Η επιχειρηματική αντιπαλότητα προφανώς δεν είναι αρκετή για δύο από τους ισχυρότερους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογικής βιομηχανίας. Τώρα, ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg δήλωσαν ότι θέλουν να λύσουν τους λογαριασμούς τους σε ένα cage fight (αγώνα σε κλουβί).

Ο ιδιοκτήτης του Twitter και διευθύνων σύμβουλος της Tesla (TSLA) Musk έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι θα ήταν “έτοιμος για ένα cage fight” με τον Zuckerberg, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta. Την Τετάρτη, ο Zuckerberg ανταπέδωσε δημοσιεύοντας ένα screenshot του tweet του Musk στο Instagram με τη λεζάντα: “Send Me Location.”

Στη συνέχεια, ο Musk απάντησε σε ένα tweet του Alex Heath, συντάκτη του τεχνολογικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Verge, σχετικά με τον αγώνα με το “Vegas Octagon” – μια αναφορά στην αρένα του Λας Βέγκας που φιλοξενεί το Ultimate Fighting Championship.

“Έχω αυτή τη σπουδαία κίνηση που ονομάζω “The Walrus”, όπου απλά ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα”, πρόσθεσε σε ξεχωριστό tweet.

Παραμένει ασαφές αν ο Zuckerberg και ο Musk το εννοούν σοβαρά ή αν απλώς κάνουν πλάκα.

Το ποιος θα κέρδιζε σε έναν αγώνα κλουβί, ωστόσο, μένει να το δούμε. Ο Musk είναι σωματικά μεγαλύτερος από τον Zuckerberg, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Meta εξασκείται στο jiu-jitsu, τη βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη, και κέρδισε χρυσό και ασημένιο μετάλλιο σε ένα τουρνουά τον Μάιο.

Η Oddspedia, μια πλατφόρμα αθλητικών στοιχημάτων, συγκέντρωσε αποδόσεις από διάφορους bookmakers, συμπεριλαμβανομένων των Bovada, BetOnline και Ladbrokes, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Zuckerberg έχει 83% πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power στοιχηματίζει ότι ο αγώνας δεν θα γίνει ποτέ, αλλά αν γίνει, και οι δύο άνδρες έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν.

“Αν αυτός ο αγώνας όντως πραγματοποιηθεί, με λίγη τύχη, θα βάλουν και οι δύο μυαλό ο ένας στον άλλον”, ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της ιρλανδικής εταιρείας.

Musk Zuckerberg

Οι δύο τους -οι οποίοι στο παρελθόν διαγκωνίζονταν για μια υψηλή θέση στο Bloomberg Billionaires Index πριν ο Musk γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο- έχουν συγκρουστεί και στο παρελθόν.

Το 2017, επιδόθηκαν σε μια δημόσια διαμάχη σχετικά με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Musk είχε επανειλημμένα προειδοποιήσει για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης, περιγράφοντάς την ως δυνητικά υπαρξιακή απειλή για την ανθρώπινη φυλή. Ο Zuckerberg, ωστόσο, είχε μια πολύ πιο αισιόδοξη άποψη.

Το 2020, ο Musk εκτόπισε τον Zuckerberg από την τρίτη θέση του Bloomberg Billionaires Index και λίγο αργότερα έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Τον Δεκέμβριο εκδιώχθηκε για λίγο από την κορυφή από τον Bernard Arnault, τον πρόεδρο του γαλλικού γίγαντα ειδών πολυτελείας LVMH (LVMHF), πριν διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του τον Μάιο. Ο Zuckerberg βρίσκεται τώρα στη δέκατη θέση.

Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS