ΑρχικήHow ToGoogle: Διαγράψτε τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης εφαρμογών

Google: Διαγράψτε τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης εφαρμογών

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή της Google, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε το πρόσφατο ιστορικό αναζητήσεών σας. Η Google παρέχει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν εύκολα τα τελευταία 15 λεπτά από το ιστορικό αναζήτησής τους, είτε για λόγους απορρήτου είτε για να απαλείψουν οποιοδήποτε ίχνος δραστηριότητας περιήγησης. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πως να διαγράψετε τα τελευταία 15 λεπτά από το ιστορικό αναζήτησης σας.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram;

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν τη δυνατότητα

Πριν διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να γνωρίζετε.

Χρονικό όριο: Η δυνατότητα της Google για τη διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών του ιστορικού αναζήτησης είναι χρονικά περιορισμένη. Μπορείτε να καταργήσετε μόνο τη δραστηριότητα που έλαβε χώρα τα τελευταία 15 λεπτά, επομένως φροντίστε να ενεργήσετε εγκαίρως εάν θέλετε να διαγράψετε συγκεκριμένες αναζητήσεις.

Συμβατότητα συσκευής: Αυτή η μέθοδος ισχύει ειδικά για την εφαρμογή Google στην κινητή συσκευή σας. Ενδέχεται να μην ισχύει για άλλα προγράμματα περιήγησης ή συσκευές, οπότε να το έχετε υπόψη σας.

Δείτε ακόμα: Πώς να καθαρίσετε το Ιστορικό Αναζήτησης στο Facebook

Βήματα για τη διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης των τελευταίων 15 λεπτών στην εφαρμογή Google

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Google στο τηλέφωνο ή το tablet σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google.
  • Εντοπίστε τη φωτογραφία προφίλ ή το avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της εφαρμογής. Πατήστε σε αυτό για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
  • Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Διαχείριση του Λογαριασμού σας Google“. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα ρυθμίσεων για τον λογαριασμό σας Google.
  • Στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού, αναζητήστε την ενότητα με την ένδειξη “Απόρρητο και εξατομίκευση“. Πατήστε πάνω του για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου.
  • Βρείτε και επιλέξτε “Η δραστηριότητά μου“. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα που εμφανίζει το πρόσφατο ιστορικό αναζήτησης και τη δραστηριότητά σας.

Δείτε επίσης: Πώς θα συντάξετε email στα Έγγραφα Google

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε τη δραστηριότητα ιστορικού αναζήτησης από τα τελευταία 15 λεπτά. Πατήστε τις τρεις κάθετες κουκκίδες ή το κουμπί “Περισσότερα” δίπλα και πατήστε το κουμπί Διαγραφή. Επιβεβαιώστε εάν σας ζητηθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS