ΑρχικήinetReddit: Φέρνει ενημερώσεις προσβασιμότητας για τους συντονιστές

Reddit: Φέρνει ενημερώσεις προσβασιμότητας για τους συντονιστές

Το Reddit θα κάνει “βελτιώσεις προσβασιμότητας” σε πολλά εργαλεία συντονιστών στις επίσημες εφαρμογές του για κινητά μέχρι την 1η Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Παρασκευή.

Δείτε επίσης: Reddit: Απειλεί να αφαιρέσει τους επόπτες λόγω της απεργίας των subreddit

Ορισμένοι συντονιστές βασίζονται σε εφαρμογές τρίτων, επειδή οι εφαρμογές του Reddit έχουν αυτό που χαρακτηρίζουν ως “σημαντικές προκλήσεις προσβασιμότητας” και η ομάδα της προσβασιμότητας έχει εκφράσει ανησυχίες για το πώς θα συντονίζουν στα κινητά, αφού δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Apollo έκλεισαν στις 30 Ιουνίου λόγω των δυνητικά δαπανηρών αλλαγών στην τιμολόγηση του API. Φαίνεται ότι αυτός ο οδηγός, ο οποίος υπόσχεται βελτιώσεις σε χαρακτηριστικά όπως η ουρά συντονισμού και το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων ModMail σε Android και iOS, έχει ως στόχο να καθησυχάσει αυτούς τους φόβους.

Πολλοί χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρίες, δεν είναι ικανοποιημένοι με τα σχέδια της εταιρείας και τάσσονται υπέρ της διατήρησης των third party εφαρμογών. Ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή τον Αύγουστο και ορισμένοι χρήστες επικρίνουν την εταιρεία για αυτή την καθυστέρηση. Ένας συντονιστής με το όνομα PotRoastPotato υπερασπίστηκε τις κοινότητες ατόμων με αναπηρία και χαρακτήρισε τις ενέργειες της εταιρείας “σκληρές”.

Πρόταση: BlackCat ransomware: Οι hackers απειλούν να διαρρεύσουν δεδομένα του Reddit

Reddit

Οι συντονιστές του r/Blind επικροτούν το Reddit για την προτεραιότητα που δίνει στα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, αλλά θα προτιμούσαν μια αναλυτική εταιρική απάντηση. Το Reddit έχει προσκαλέσει τους mods να βοηθήσουν στη δοκιμή των χαρακτηριστικών. Σε απάντηση στις διαμαρτυρίες, η εταιρία έχει εξαιρέσει ορισμένες εφαρμογές που εστιάζουν στην προσβασιμότητα από τις αλλαγές στο API του. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές API είναι εν μέρει υπεύθυνες για το προγραμματισμένο κλείσιμο του r/TranscribersOfReddit, μιας κοινότητας που μεταγράφει οπτικοακουστικό περιεχόμενο για άλλους.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Reddit, Steve Huffman, φαίνεται να έχει δεσμευτεί να κάνει αλλαγές στην προσβασιμότητα- σε απάντηση σε ένα σχόλιο στο AMA του που επικρίνει την προσέγγιση του Reddit για την προσβασιμότητα, ο Huffman είπε ότι “για τις δικές μας εφαρμογές, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία” και υποσχέθηκε ότι “θα κάνουμε κάτι καλύτερο”.

Διαβάστε επίσης: Reddit: Αυτή η εφαρμογή Android μπορεί να επιβιώσει από την νέα τιμολόγηση API

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS