ΑρχικήUpdatesSamsung: Αξιολάτρευτες θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds 2

Samsung: Αξιολάτρευτες θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy Buds Pokémon

Είτε μεγαλώσατε με τα Pokémon είτε τα ανακαλύψατε πρόσφατα, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε ότι πρόκειται για ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει γοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Από τα πρωτότυπα παιχνίδια Game Boy μέχρι τους πρόσφατους τίτλους σε κονσόλες, το franchise εξελίχθηκε με την πάροδο των ετών για να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και τις παγκόσμιες τάσεις. Η Samsung γνωρίζει την αδυναμία του κόσμου στα Pokémon και κυκλοφόρησε εκδόσεις των ασύρματων ακουστικών της Galaxy Buds με θέμα τα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τώρα εκδόσεις Pokémon των Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro στη Νότια Κορέα. Τον Μάιο του περασμένου έτους, η Samsung είχε κυκλοφορήσει μια θήκη Pokemon Monster Ball για το Galaxy Buds 2 η οποία έγινε αρκετά δημοφιλής.

Δείτε επίσης: Samsung: Η τηλεόραση 98 ινστών κοστίζει 8000 δολάρια

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις αξιολάτρευτες θήκες που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με τα Jigglypuff, Ditto και Snorlax. Μαζί με τη χαριτωμένη θήκη, τα πακέτα διαθέτουν αντίστοιχα αυτοκόλλητα.

Σύμφωνα με το SamMobile, εκπρόσωπος της Samsung είπε: “Το πρόσφατα πακέτο έχει πιο ιδιαίτερο και ελκυστικό σχέδιο βασισμένο στα Pokémon“.

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει διάφορα αξεσουάρ με θέμα τα Pokémon τα τελευταία χρόνια. Όπως είπαμε και παραπάνω, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια θήκη Pokémon Monster Ball για τα Galaxy Buds 2 και Pro τον Μάιο του 2022. Επρόκειτο για ένα αντικείμενο περιορισμένης έκδοσης που εξαντλήθηκε μέσα σε μια ώρα. Επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που η εταιρεία κυκλοφόρησε τώρα περισσότερες επιλογές με θέμα τα Pokémon.

Δείτε επίσης: Samsung: Το Galaxy self-repair πρόγραμμα έρχεται στην Ευρώπη

Επιπλέον, η έκδοση Pokémon του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung, Galaxy Z Flip 3, είχε παρόμοια ανταπόκριση, με τη συσκευή να εξαντλείται μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Galaxy Watch 5 και το smartphone Galaxy Z Flip 4 είχαν, επίσης, θέμα τα Pokémon (λουράκι ρολογιού και μια θήκη τηλεφώνου καλυμμένη με Poké Ball).

Δείτε επίσης: Η Samsung ξεπέρασε την Apple το 1ο τρίμηνο του 2023 χάρη στο Galaxy S23

Όπως είπαμε παραπάνω, οι νέες εκδόσεις Pokémon για τα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro με τις αξιολάτρευτες θήκες Jigglypuff, Ditto και Snorlax, είναι διαθέσιμες μόνο στην Νότια Κορέα.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS