ΑρχικήGamingLeague of Legends: Νέα λειτουργία μαζί με το Soul Fighter event

League of Legends: Νέα λειτουργία μαζί με το Soul Fighter event

League of Legends

Ένα νέο game mode έρχεται στο League of Legends, ως μέρος ενός προσεχούς Soul Fighter event.

Δείτε επίσης: League of Legends: Όλες οι ικανότητες της Naafiri

Η Riot Games επιβεβαίωσε ότι η λειτουργία Arena θα έρθει στο LoL με το event Soul Fighter διάρκειας έξι εβδομάδων, το οποίο ξεκινά στις 20 Ιουλίου.

“Το Arena είναι ένα νέο game mode στο League of Legends, στο οποίο τέσσερις ομάδες των δύο παικτών πολεμούν η μία την άλλη σε εναλλασσόμενους γύρους μάχης”, αποκάλυψε το στούντιο σε επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια λειτουργία last team standing, με τη δυνατότητα να ενισχύετε τους χαρακτήρες σας μετά από κάθε γύρο χρησιμοποιώντας μοναδικά Augments.

Οι μάχες θα λάβουν χώρα σε ένα από τα τέσσερα θεματικά πεδία μάχης που προσφέρουν ποικιλία μεγεθών και εδάφους. Εν τω μεταξύ, πρωταθλητές από το νέο εναλλακτικό σύμπαν του Soul Fighter θα κάνουν εμφανίσεις στους αγώνες – αν και το αν θα σας βοηθήσουν ή θα σας εμποδίσουν θα φανεί.

Το Soul Fighter λαμβάνει χώρα σε ένα νέο εναλλακτικό σύμπαν, όπου οι διαγωνιζόμενοι αγωνίζονται για να αναδειχθούν μέσω της μάχης στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου, το Tournament of Souls.

Επιπλέον, το event θα συνεχιστεί σε όλα τα League of Legends, Runeterra, Teamfight Tactics και Wild Rift.

Πρόταση: DDoS επίθεση εμπόδιζε gamers να παίξουν Diablo IV και άλλους τίτλους της Blizzard

League of Legends

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το εύρος των διαφορετικών εμπειριών σε όλο το οικοσύστημα του League of Legends που συνθέτουν το event Soul Fighter”, δήλωσε ο επικεφαλής του Studio, Andrei van Roon. “Τα Arena, Soul Brawl και Tag Duel θα επιτρέψουν στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία του League of Legends, του Teamfight Tactics και του Wild Rift, αντίστοιχα, με νέους τρόπους που πιστεύουμε ότι φέρνουν κάτι πραγματικά φρέσκο στο τραπέζι. Ανυπομονούμε να δούμε τι σκέφτονται οι παίκτες μόλις τα πάρουν στα χέρια τους”.

Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια της Riot, το Teamfight Tactics αποκτά τη νέα λειτουργία Soul Brawl – μια προσωρινή λειτουργία παιχνιδιού που αποτελείται από δύο στάδια. Στο στάδιο της εκπαίδευσης οι παίκτες ανταγωνίζονται για το Soul Power που παρέχει νέες επιλογές loot, ενώ η φάση του τουρνουά είναι ένα τουρνουά με το καλύτερο των τριών.

Εν τω μεταξύ, το Wild Rift αποκτά το Tag Duel – μια νέα λειτουργία που φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους σε μάχη ένας εναντίον ενός. Επιπλέον, όλα τα παιχνίδια στο σύμπαν του League of Legends θα αποκτήσουν νέα skins και cosmetics που θα συμβαδίζουν με την αισθητική του Soul Fighter.

Διαβάστε επίσης: Riot Games hack: Σε δημοπρασία ο source code για το League of Legends

πηγή πληροφοριών: nme.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS