ΑρχικήGamingNintendo Switch Online: Προστέθηκαν 4 Sega Genesis παιχνίδια

Nintendo Switch Online: Προστέθηκαν 4 Sega Genesis παιχνίδια

Nintendo Switch

Η Nintendo μόλις πρόσθεσε τέσσερα ακόμη παιχνίδια στην εφαρμογή Sega Genesis / Mega Drive για την υπηρεσία Switch Online Expansion Pack. Οι τελευταίες εκδόσεις περιλαμβάνουν τα The Revenge of Shinobi, Ghouls ‘n Ghosts, Landstalker και Crusader of Centy.

Δείτε επίσης: Yuzu: Ο νέος εξομοιωτής του Nintendo Switch, μόλις κυκλοφόρησε

Το Revenge of Shinobi δεν είναι κάτι που πρέπει να πάρετε ελαφρά τη καρδία, ειδικά όταν αυτός ο νίντζα διαθέτει ένα βίαιο οπλοστάσιο από shurikens και δεξιότητες ninjitsu. Ένα sequel του κλασικού arcade παιχνιδιού της SEGA, αυτό το side-scroller δράσης σας βυθίζει στο ρόλο του Joe Musashi καθώς καταδιώκει και προσπαθεί να εξοντώσει – αν είστε έτοιμοι για το σκοπό αυτό – το κακό εγκληματικό δίκτυο Neo Zeed. Έχετε πίστη: Η δύναμη των νίντζα είναι ισχυρή.

Το Ghouls ‘n Ghosts σας κατακλύζει με επιδρομικούς δαίμονες: σκελετούς με δρεπάνια, νυφίτσες με δρεπάνια και κακούς πρίγκιπες που σέρνονται κάτω από τη λάσπη. Πρέπει να τους αποκρούσετε όλους για να υπερασπιστείτε το βασίλειο και να τα καταφέρετε χωρίς να χάσετε την μπλούζα σας στην πορεία … ή στην περίπτωση του Αρθούρου – την πανοπλία του. Επιπλέον, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τον σκληροτράχηλο εχθρό που πρωταγωνιστεί επίσης στο Gargoyle’s Quest, το spin-off παραμύθι που μπορείτε να παίξετε στη διαδικτυακή βιβλιοθήκη Game Boy™ – Nintendo Switch!

Πρόταση: Η Nintendo κυκλοφορεί update για Switch (έκδοση 16.0.3)

Landstalker είναι το όνομα, και το παιχνίδι είναι το κυνήγι θησαυρού. Ο Nigel, το ξωτικό του δάσους, αντιμετωπίζει περισσότερους απολαυστικούς γρίφους σε αυτή την περιπέτεια δράσης από όσους μπορείτε να κουνήσετε με ένα ειδικά σφυρηλατημένο ξίφος. Ταξιδέψτε σε ένα φανταστικό βασίλειο, ενώ περιηγείστε σε περίπλοκους ισομετρικούς λαβύρινθους που σας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο μυστικό των πλούτων του βασιλιά Nole.

Το Crusader of Centy σας αναθέτει να εκτοξεύσετε το αιχμηρό όπλο σας σαν ένα φλεγόμενο μπούμερανγκ. SLICE! Κατατροπώστε αυτά τα εισβάλλοντα τέρατα με μια τέλεια συγχρονισμένη αιφνιδιαστική κίνηση σε αυτό το σαρωτικό action-RPG με άγριους εχθρούς, μια ποικιλία από θεόρατα bosses, ζώα-συντρόφους με ειδικές ικανότητες, ταξίδια στο χρόνο και έναν κόσμο γεμάτο μαγεία και ίντριγκες για εξερεύνηση.

Για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στο Switch σας, θα πρέπει να έχετε μια συνδρομή Nintendo Switch Online και μια συνδρομή στην υψηλότερης τιμής βαθμίδα του Expansion Pack.

Διαβάστε επίσης: NYXI Wizard: Το επαναστατικό χειριστήριο για το Nintendo Switch

πηγή πληροφοριών: nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS