ΑρχικήinetΔιέρρευσαν οι εικόνες προώθησης του OnePlus Nord 3 5G

Διέρρευσαν οι εικόνες προώθησης του OnePlus Nord 3 5G

Το OnePlus Nord 3 5G πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και οι διαφημιστικές εικόνες του μόλις διέρρευσαν. Οι εικόνες αυτές προέρχονται από τον Evan Blass, ο οποίος τις μοιράστηκε στη σελίδα του στο Twitter.

OnePlus Nord 3 5G

Οι επίσημες διαφημιστικές εικόνες μας δείχνουν για άλλη μια φορά το σχεδιασμό του OnePlus Nord 3 5G. Ο σχεδιασμός αυτού του τηλεφώνου δεν ήταν καθόλου μυστικό. Είχε εμφανιστεί σε πολυάριθμες απεικονίσεις και η OnePlus το είχε επιβεβαιώσει επίσης. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που προσφέρει το OnePlus Ace 2V.

Το τηλέφωνο θα διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο και θα περιλαμβάνει γυάλινο backplate. Στο πίσω μέρος τοποθετούνται δύο islands κάμερας, η μία εκ των οποίων περιλαμβάνει δύο αισθητήρες κάμερας. Οι πλευρές του τηλεφώνου είναι επίπεδες.

Η οπή της κάμερας της οθόνης θα τοποθετηθεί στο επάνω μέρος της οθόνης και στο κέντρο. Τα πλαίσια του τηλεφώνου δεν θα είναι παχιά, το αντίθετο μάλιστα. Ένα ρυθμιστικό ειδοποιήσεων θα αποτελεί επίσης μέρος της εικόνας.

Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει τρεις οπίσθιες κάμερες, οθόνη 120 Hz και φόρτιση 80 W.

Το OnePlus Nord 3 θα περιλαμβάνει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Μια κύρια κάμερα 64 megapixel θα βρίσκεται στο πίσω μέρος, μαζί με μια μονάδα υπερυψηλής ανάλυσης 8 megapixel και μια κάμερα macro 2 megapixel.

Ο επεξεργαστής Dimensity 9000 της MediaTek θα τροφοδοτεί τη συσκευή. Θα περιλαμβάνονται επίσης μνήμη RAM LPDDR5, αποθηκευτικός χώρος flash UFS 3.1 και οθόνη AMOLED 6,74 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Η OnePlus θα προσφέρει επίσης μια μπαταρία 5.000mAh και ενσύρματη φόρτιση 80W. Ένας φορτιστής θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά δυστυχώς δεν θα υποστηρίζεται η ασύρματη φόρτιση. Το Android 13 θα έρθει προεγκατεστημένο, μαζί με το OxygenOS.

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS