ΑρχικήGamingPlayStation Plus Ιούλιος 2023: Δείτε τα δωρεάν παιχνίδια

PlayStation Plus Ιούλιος 2023: Δείτε τα δωρεάν παιχνίδια

PlayStation Plus

Τα δωρεάν παιχνίδια των συνδρομητών του PlayStation Plus Essential για τον Ιούλιο είναι τα Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered και Endling: Extinction is Forever. Οι παίκτες μπορούν να τα κατεβάσουν από την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: PlayStation Plus: Ακόμα 20 νέα παιχνίδια για τον Μάιο 2023

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Call of Duty: Black Ops Cold War εμφανίζεται στο PS Plus Essential, ακριβώς τη στιγμή που η διαθεσιμότητα του Call of Duty στο PlayStation – και συγκεκριμένα σε συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το PlayStation Plus – αποτέλεσε καυτό θέμα στην ακροαματική διαδικασία Microsoft-vs.-FTC που διεξάγεται την περασμένη εβδομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Call of Duty τιμά με την παρουσία του το PS Plus. Το Call of Duty: Black Ops 3 ήταν μια ειδική επιλογή τον Ιούνιο του 2018, το Modern Warfare Remastered προσφέρθηκε τον Μάρτιο του 2019, το Call of Duty WWII ήταν μια άλλη ειδική επιλογή τον Ιούνιο του 2020, η καμπάνια του Modern Warfare 2 Remastered ακολούθησε τον Αύγουστο του ίδιου έτους και το Black Ops 4 δόθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Το Black Ops 3 ήταν επίσης μέρος της συλλογής PS Plus που έπαιρναν οι αγοραστές του PlayStation 5 από την κυκλοφορία της κονσόλας μέχρι τον φετινό Μάιο. Όλα αυτά, βέβαια, προηγούνται της προσφοράς της Microsoft τον Ιανουάριο του 2022 για την εξαγορά της Activision Blizzard, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος υπό ρυθμιστικό έλεγχο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόταση: Playstation Plus Μαΐου: Αποκαλύφθηκαν τα τρία δωρεάν παιχνίδια

Το Alan Wake Remastered τα λέει όλα στον τίτλο του: Πρόκειται για το remaster του θρίλερ μυστηρίου της Remedy του 2010, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 στο PlayStation 4 και το PlayStation 5 (καθώς και στα Xbox One, Xbox Series X και Windows PC). Πρόκειται για μια ακόμη επίκαιρη επιλογή, καθώς το Alan Wake 2 μόλις παρουσιάστηκε (και ήταν playable) στο Summer Game Fest νωρίτερα αυτό το μήνα. Αυτό κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου.

Το Endling: Extinction is Forever κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο στα Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC και Xbox One, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X τον Νοέμβριο. Στο 3D side-scroller, οι παίκτες είναι η τελευταία αλεπού στη Γη, η οποία προστατεύει τη γέννα της σε ένα περιβάλλον που έχει αλλοιωθεί από την ανθρώπινη ρύπανση και εκμετάλλευση. Το Endling ήταν υποψήφιο για το Games for Change στα The Game Awards 2022.

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για λήψη για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Essential από τις 6 Ιουνίου. Τα παιχνίδια του Ιουνίου – NBA 2K23, Jurassic World Evolution και Trek to Yomi – εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PS Plus Essential μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Η Bloober Team τελείωσε με τα παιχνίδια ψυχολογικού τρόμου

πηγή πληροφοριών: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS