ΑρχικήinetΈρχεται η νέα Ford Mustang GT4 2024

Έρχεται η νέα Ford Mustang GT4 2024

Ford Mustang GT4 2024

Με τη νέα Ford Mustang του 2024 στο δρόμο, αυτό σημαίνει ότι οι παλιές αγωνιστικές εκδόσεις τελείωσαν και ήρθε η ώρα για νέες. Αυτή τη φορά, πρόκειται για τη Ford Mustang GT4, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι. Εκείνη την εποχή, όμως, το μόνο που είχαμε ήταν ένα rendering. Τώρα όμως έχουμε πραγματικές φωτογραφίες για να τις απολαύσετε.

Δείτε επίσης: Η BMW X1 M35i xDrive του 2024 αποδίδει 312 ίππους

Αυτό που δεν έχουμε, ωστόσο, είναι ένας σημαντικός αριθμός νέων λεπτομερειών ή προδιαγραφών για να μοιραστούμε. Η Ford λέει ότι η Mustang GT4 θα κατασκευαστεί από την Multimatic στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και ότι θα κινείται από έναν V8 5,0 λίτρων που βασίζεται στον κινητήρα της Mustang Dark Horse και αναπτύχθηκε πλήρως εσωτερικά από τη Ford Performance. Η Ford λέει ότι θα αποκτήσει επίσης τα δυναμικά αμορτισέρ της Multimatic με βαλβίδες σπειροειδούς ανάρτησης, ένα κιβώτιο ταχυτήτων Holinger dog-ring, paddle shifters με πνευματική ενεργοποίηση και πάνελ αμαξώματος από φυσικές ίνες, καθώς και το δικό της πακέτο αεροτομής ειδικά για το GT4.

Πρόταση: YouTube: Θα εφαρμόσει πιο αυστηρή πολιτική απέναντι στα ad blockers;

Σε δήλωσή του, ο Mark Rushbrook, παγκόσμιος επικεφαλής του Ford Performance Motorsports, δήλωσε:

Η Mustang GT4 αποτελεί βασικό μέλος της γκάμας των μηχανοκίνητων σπορ μας. Η [sic] τοποθέτησή της μεταξύ της Mustang GT3 και της Mustang Dark Horse R που θα παρουσιαστεί σύντομα διατηρεί τη μάρκα στον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα επιδόσεων στην πίστα και αποτελεί σημαντικό μέρος του αγωνιστικού προγράμματος πελατών μας. Με αυτή τη νέα έκδοση, που βασίζεται στο νέο μοντέλο Dark Horse της έβδομης γενιάς, έχουμε ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού και είμαστε έτοιμοι να προκαλέσουμε έναν ολόκληρο κόσμο ανταγωνιστών.

Ford Mustang GT4 2024
Mustang GT4

Ενδιαφέρον είναι ότι, αν πάτε στη σελίδα ερωτήσεων της Multimatic, μία από τις ερωτήσεις λέει: “Αν δεν αγοράζετε για να ανταγωνιστείτε, παρακαλούμε δώστε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ημερών πίστας που σκοπεύετε να κάνετε ανά έτος”. Η Ford λέει ότι η διαθεσιμότητα θα είναι πολύ περιορισμένη, αν και φαίνεται ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε μέλος μιας αγωνιστικής ομάδας ή να αγωνίζεστε στο GT4 για να αγοράσετε ένα, αν υποσχεθείτε να το παρακολουθήσετε αρκετά. Οπότε αυτό είναι κάπως καλό. Υποψιαζόμαστε ότι οι πιθανότητες να πάρει κάποιος ένα αυτοκίνητο για προσωπική χρήση είναι ακόμα πολύ μικρές, αλλά πάντα είναι ωραίο να ονειρεύεσαι.

Διαβάστε επίσης: Domino’s Pizza: Προσθέτει 300+ Chevy Bolt EVs στο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της

πηγή πληροφοριών:jalopnik.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS