ΑρχικήinetΤο 1Password αποκτά λειτουργία Single Sign-On (SSO)

Το 1Password αποκτά λειτουργία Single Sign-On (SSO)

Το 1Password Business – μία από τις επιλογές μας για διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για επιχειρήσεις – λάνσαρε τη νέα λειτουργία Single Sign-On (SSO).

1Password

Το “Unlock with Single Sign-On” λειτουργεί με λογισμικό διαχείρισης ταυτότητας που υποστηρίζει διαμορφώσεις OpenID Connect (OIDC), συμπεριλαμβανομένων των Duo, OneLogin, JumpCloud και Ping Identity.

Η ενσωμάτωση του 1Password με αυτές τις λύσεις σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να “ενισχύσουν την υπάρχουσα υποδομή ασφαλείας τους, να επιβάλουν ισχυρότερες και ελέγξιμες πολιτικές ασφαλείας από τον πάροχο ταυτότητας και να επιτρέψουν στους υπαλλήλους να έχουν εύκολη πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασης και τις ευαίσθητες πληροφορίες τους”, σύμφωνα με την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Firefox Password Manager;

Εύκολο ξεκλείδωμα

Η είδηση ακολουθεί τα βήματα άλλων ενοποιήσεων που έχει παρουσιάσει πρόσφατα η 1Password, δηλαδή το “Unlock for Okta” και το “Unlock for Azure”.

Το πρωτόκολλο ταυτότητας OIDC είναι ένα σχετικά νέο επίπεδο ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από το πρωτόκολλο OAuth 2.0, παρέχοντας ευελιξία και υποστήριξη για εγγενείς και κινητές εφαρμογές. Η ύπαρξη μιας γενικής διαμόρφωσης OIDC σημαίνει ότι το 1Password μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα πολλούς παρόχους.

Χρησιμοποιεί επίσης την ίδια υποκείμενη αρχιτεκτονική zero-trust όπως και το Unlock με την Okta και το Azure AD, καθώς και την ίδια υποκείμενη κρυπτογράφηση και το ίδιο μοντέλο αξιόπιστων συσκευών σε αυτό το πλαίσιο.

Δείτε επίσης: Η Proton κυκλοφορεί τον password manager Proton Pass

Αυτό σημαίνει ότι τα vaults μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω του SSO παρόχου σας με ένα μόνο κλικ, διατηρώντας παράλληλα την αρχιτεκτονική zero-knowledge και την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Μπορούν επίσης να οριστούν λεπτομερή δικαιώματα για την απλούστευση της υιοθέτησης και την ασφαλή κοινή χρήση.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS