ΑρχικήinetΤο Snapchat Plus έφτασε τα 4 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Snapchat Plus έφτασε τα 4 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Snapchat Plus έφτασε τα 4 εκατομμύρια συνδρομητές! Αφού λάνσαρε μια premium έκδοση της πλατφόρμας του, το Snapchat ανέφερε ότι κέρδισε ένα εκατομμύριο συνδρομητές σε μόλις έξι εβδομάδες το περασμένο καλοκαίρι. Ένα χρόνο αργότερα, η Snap μοιράζεται ένα νέο ορόσημο.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε το Snapchat story σας από συγκεκριμένα άτομα

Snapchat Plus
Το Snapchat Plus έφτασε τα 4 εκατομμύρια συνδρομητές

Δείτε επίσης: Snapchat: Το νέο της AI προκαλεί ήδη ανησυχίες

Το Axios αναφέρει ότι η Snap θα ανακοινώσει νέα στοιχεία συνδρομητών για την επί πληρωμή υπηρεσία Snapchat+. Σύμφωνα με την έκθεση, η Snap σήμερα διαθέτει περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια χρήστες να πληρώνουν ενεργά για την premium βαθμίδα των 3,99 δολαρίων/μήνα.

Το Snapchat+ ξεκίνησε με μια μικρή συλλογή ειδικών χαρακτηριστικών, όπως προσαρμοσμένα εικονίδια εφαρμογών και απαντήσεις με προτεραιότητα στην ιστορία. Η συνδρομή εξακολουθεί να επικεντρώνεται σε “αποκλειστικές, πειραματικές και προ-εκδοτικές λειτουργίες”, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να καρφιτσώσετε έναν φίλο ως κορυφαία συνομιλία.

Πληρώνοντας 4 δολάρια το μήνα προσθέτει επίσης ένα σήμα Snapchat+ στο προφίλ των μελών, ξεκλειδώνει ταπετσαρίες συνομιλίας και προσαρμοσμένους ήχους, και εκθέτει τα ποσοστά προβολής και τα boosts της ιστορίας.

Πιο πρόσφατα, το Snap υιοθέτησε την generative AI και ενσωμάτωσε ένα chatbot με την ονομασία “My AI” απευθείας μέσα στην εφαρμογή για όλους τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Snapchat: Πώς να ανακτήσετε έναν παραβιασμένο λογαριασμό;

Το Axios αναφέρει ότι η Snap σχεδιάζει να εισαγάγει εκφραστικές λειτουργίες μηνυμάτων για το Snapchat το επόμενο διάστημα, με τον έλεγχο του μεγέθους της γραμματοσειράς και του χρώματος να είναι διαθέσιμοι για πρώτη φορά.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS