ΑρχικήGamingCocoon: Νέο Gameplay Trailer μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας

Cocoon: Νέο Gameplay Trailer μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας

Cocoon

Το Cocoon, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι παγκόσμιου άλματος από την Geometric Interactive και τον επικεφαλής σχεδιαστή του gameplay των Limbo και Inside, θα κυκλοφορήσει επίσημα σε Xbox Series X/S (Game Pass!), Xbox One, PS5, PS4, Switch και PC μέσω Steam στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε επίσης: Cocoon: Ένα παιχνίδι που απλά βγάζει νόημα όσο παίζεις

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cocoon αποκαλύφθηκε μαζί με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ gameplay στο Annapurna Interactive Showcase και πήραμε άλλη μια γεύση από το puzzler που σας επιτρέπει όχι μόνο να πηδάτε μέσα και έξω από κόσμους, αλλά και να χρησιμοποιείτε πραγματικά αυτούς τους κόσμους για να λύσετε γρίφους.

Κάθε κόσμος μετατρέπεται σε orb όταν πηδήξεις από αυτόν και μπορείς να την έχεις μαζί σου για να λύνεις γρίφους, αλλά και να ξεκλειδώνεις τη μοναδική του ικανότητα που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την αποστολή σου και θα σε δυναμώσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό μεταπήδησης στον κόσμο για να ξεφύγετε από τον κίνδυνο, καθώς έχουμε δει τον χαρακτήρα του παίκτη να πηδάει έξω από τον κόσμο για να αποφύγει ένα θανάσιμο κινούμενο εμπόδιο και στη συνέχεια να πηδάει ξανά μέσα όταν αυτό είχε περάσει από την προηγούμενη θέση του.

Πρόταση: Ανακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna Interactive

Το Cocoon δεν έχει μόνο γρίφους, καθώς υπάρχουν επίσης μεγάλες μάχες με boss και μάχες που θα σας αναγκάσουν να είστε σε εγρήγορση και να χρησιμοποιείτε τις ικανότητες που έχετε ξεκλειδώσει προηγουμένως από τους κόσμους που έχετε εξερευνήσει.

Στο hands-on preview του IGN με το Cocoon, είπαν: “Κάθε φορά που νόμιζα ότι ήξερα ότι το παιχνίδι θα έκανε zig, έκανε zagged σε μέρη που δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Πρόκειται για ένα πανέμορφο παιχνίδι – όχι μόνο στην τέχνη και τη μουσική του, αλλά και στο πώς σας ζητά να αφήσετε τις προσδοκίες και να απολαύσετε την αίσθηση της ανακάλυψης. Είμαι ενθουσιασμένος να ανακαλύψω τι θα ακολουθήσει – και όλα τα orbs που θα μελετήσω στο μέλλον”.

Διαβάστε επίσης: Pikmin 4 demo: Ημερομηνία και ώρα κυκλοφορίας

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS