ΑρχικήinetTwitter: Περιορίζει τον αριθμό των tweets που μπορείτε να δείτε σε μια...

Twitter: Περιορίζει τον αριθμό των tweets που μπορείτε να δείτε σε μια μέρα

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι το Twitter έχει αρχίσει να περιορίζει τον αριθμό των tweets που μπορούν να διαβάσουν οι χρήστες μέσα σε μία μέρα.

Δείτε επίσης: Η Apple ανεβάζει ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter

Twitter

Ο Musk ανέλαβε τον έλεγχο του Twitter τον Οκτώβριο αφού το εξαγόρασε για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Σάββατο, δήλωσε ότι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούν να διαβάζουν μέχρι 6.000 αναρτήσεις ανά ημέρα.

Αναρτήσεις σε μη επαληθευμένους λογαριασμούς περιορίζονται σε 600 ανά ημέρα, ενώ σε νέους μη επαληθευμένους λογαριασμούς περιορίζονται σε 300 αναρτήσεις την ημέρα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον οργανισμό: «Τα όρια ποσοστών αυξάνονται σύντομα σε 8.000 για επαληθευμένες, 800 για μη επαληθευμένες και 400 για νέους μη επαληθευμένους».

Ο επικεφαλής των εταιρειών Tesla και SpaceX δήλωσε ότι το Twitter επιβάλλει προσωρινά όρια στην αντιμετώπιση ακραίων επιπέδων διαγραφής δεδομένων και χειραγώγησης συστήματος.

Η κίνηση προκάλεσε αρνητικά σχόλια από πολλούς χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του Matt Navarra, ενός συμβούλου κοινωνικών μέσων και αναλυτή του κλάδου, ο οποίος δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Ποτέ δεν έχω δει ένα κοινωνικό δίκτυο να προσπαθεί τόσο σκληρά να αποτρέπει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα και να περιορίσει πλήρως κάθε πιθανό μέλλον για την επιχείρησή του».

Ο Adam Leon Smith από το BCS, τον επαγγελματικό φορέα πληροφορικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι είναι παράξενο να επιβάλλεται περιορισμός στον χρόνο ανάγνωσης σε ένα κοινωνικό δίκτυο, καθώς αυτό θα επηρεάσει τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Δείτε ακόμα: Twitter hack: Ο Joseph James O’Connor καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση

tweets

Δεν αναφέρθηκε από τον κ. Musk συγκεκριμένη ημερομηνία ή διάρκεια για την αύξηση των ορίων ή τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν. Χιλιάδες άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης στον ιστότοπο από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, για τα οποία παραπονέθηκαν.

Οι χρήστες του Twitter εκφράζουν απογοήτευση και χρησιμοποιούν τα hashtags #Twitterdown και #RIPTwitter καθώς λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος που αναφέρει «Υπέρβαση ορίου ποσοστού. Παρακαλώ περιμένετε λίγα λεπτά και δοκιμάστε ξανά».

Την Παρασκευή, οι χρήστες που προσπαθούσαν να δουν tweets στο Twitter ενημερώθηκαν ότι πρέπει να συνδεθούν σε ένα λογαριασμό για να αποκτήσουν πρόσβαση. Αυτό αποτελεί το «προσωρινό μέτρο έκτακτης ανάγκης» που αναφέρθηκε από τον κ. Musk.

Μετά από μια ακόμα περίοδο διακοπής λειτουργίας τον Φεβρουάριο, πολλοί χρήστες δεν μπόρεσαν να κάνουν tweet, να ακολουθήσουν λογαριασμούς ή να έχουν πρόσβαση στα άμεσα μηνύματά τους λόγω εκτεταμένων τεχνικών προβλημάτων που πλήττουν την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Twitter: Οι υπάλληλοι μηνύουν την εταιρεία για απλήρωτα μπόνους

Ο Navarra, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν ως σύμβουλος ψηφιακών επικοινωνιών για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε πως η ενέργεια του Elon Musk, αποτελεί ακόμη μια εκκεντρική απόφαση από τον ίδιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS