ΑρχικήUpdatesGoogle Photos: Προσθέτει κομψά video effects στη σουίτα επεξεργασίας

Google Photos: Προσθέτει κομψά video effects στη σουίτα επεξεργασίας

Το Google Photos, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ο ελβετικός σουγιάς των εφαρμογών γκαλερί, γίνεται πάντα καλύτερο με κάθε ενημέρωση. Για παράδειγμα, πρόσφατα, τα Photos έλαβαν μια βολική λειτουργία εισαγωγής. Τώρα, οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει εφέ βίντεο και λεπτομερείς ελέγχους πολυμέσων, μετατρέποντας την εφαρμογή σε ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο εργαλείο για τους χρήστες Android.

Δείτε επίσης: Δημιουργήθηκε μια νέα έκδοση του εργαλείου DDoSia

Google Photos

Το Google Photos αποκτά μια νέα λειτουργία στη σουίτα επεξεργασίας βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μια σειρά από ειδικά εφέ στα βίντεό τους, όπως παρουσιάζεται σε ένα βίντεο του In Depth Tech Reviews (μέσω του Google News on Telegram). Όλες οι επιλογές βρίσκονται σε μια νέα καρτέλα “Εφέ” στο περιβάλλον επεξεργασίας. Μόλις επιλέξετε την καρτέλα “Εφέ”, η εφαρμογή τα κατεβάζει και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Δείτε επίσης: Σιγκαπούρη: Συνελήφθησαν ύποπτοι για απάτη με Android banking malware

Η Google έχει προσθέσει δώδεκα εφέ που καλύπτουν ένα εύρος διαφορετικών περιπτώσεων χρήσης, όπως Dust Max, ασπρόμαυρο φιλμ, Light Leak και άλλα. Αυτά τα εφέ προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στα βίντεό σας. Για παράδειγμα, το εφέ Poster κάνει το βίντεό σας να μοιάζει σαν να έχει διπλωθεί από χαρτί, ενώ το εφέ Layouts δίνει μια προσεγμένη εμφάνιση block-by-block στα βίντεο selfie σας.

Το In-depth tech reviews το δοκίμασε σε ένα Google Pixel 7 Pro με Android 14 Beta 3 και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Λειτουργεί επίσης στο Pixel 6 μου με Android 13, οπότε δεν συνδέεται με την έκδοση προεπισκόπησης του Android.

Ξεχωριστά, η Google έκανε πιο εύχρηστα τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής βίντεο. Αντί για τα κουμπιά αναπαραγωγής και παύσης, υπάρχουν τώρα κουμπιά για να κάνετε άλμα προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Πρόκειται για μια πρακτική αλλαγή σε σχέση με την παλαιότερη έκδοση, όπως φαίνεται στο βίντεο στο Pixel 7a.

Δείτε επίσης: Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ιαπωνίας σταματά τη λειτουργία του μετά από επίθεση ransomware

Υπάρχει επίσης μια ενημέρωση του μενού προφίλ. Η Google αφαίρεσε το παλιό στυλ κυμαινόμενου πλαισίου και έφερε μια προβολή πλήρους οθόνης που εμφανίζεται όταν ενεργοποιείτε το μενού προφίλ. Και δεν είναι μόνο στο Google Photos – ο YouTuber λέει ότι η ανανέωση είναι διαθέσιμη και σε άλλες εφαρμογές της Google για τον ίδιο.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS