ΑρχικήGamingΟ Rashid φτάνει στο Street Fighter 6 στις 24 Ιουλίου

Ο Rashid φτάνει στο Street Fighter 6 στις 24 Ιουλίου

Street Fighter 6 Rashid

Ο Rashid of the Turbulent Wind κάνει το ντεμπούτο του στο Street Fighter 6 στις 24 Ιουλίου. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Street Fighter V και επιστρέφει στη σειρά ως vlogger που αναζητά τους ισχυρότερους πολεμιστές σε όλο τον κόσμο. Οι παίκτες μπορούν να γνωρίσουν τον Rashid στο World Tour mode, να μάθουν τις κινήσεις του και να αυξήσουν το δεσμό τους μαζί του για να αποκτήσουν το Outfit 2. Οι νέες κινήσεις του Rashid μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μάχες Avatar στο Battle Hub.

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Προσθέτει υποστήριξη για το Denuvo

Ο διευθυντής του παιχνιδιού Takayuki Nakayama δήλωσε ότι ο σχεδιασμός των μαλλιών και των αφελειών του Rashid ήταν μια πρόκληση. Η χρήση του ανέμου και του παρκούρ από τον Rashid τονίζεται μέσω λεπτών, κυματιστών υφασμάτινων υλικών. Έχει μια κάμερα στερεωμένη στη ζώνη του και ένα smartwatch στο βραχιόλι του. Ο αέρας προστίθεται στα σανδάλια του για να τονίσει την ελαφρότητα και τις κινήσεις του παρκούρ. Ο Rashid διατηρεί μεγάλο μέρος του σετ κινήσεων του από το Street Fighter V, αλλά με περισσότερες επιλογές για να προκαλέσει τον τυφώνα.

Πρόταση: Το Street Fighter 6 ανακοινώνει τους χαρακτήρες του open beta

Ο Nakayama-san έδωσε πληροφορίες για το πώς παίζει ο Rashid στο Street Fighter 6:

Το στυλ μάχης του Rashid χαρακτηρίζεται από παρκούρ και ευέλικτες κινήσεις, ενώ χρησιμοποιεί ανεμοστρόβιλους για να τα βάζει με τους αντιπάλους του. Διαθέτει πολλές τεχνικές για να επιτίθεται ενώ κινείται προς τα εμπρός και μια μοναδική ενέργεια Run. Στο Street Fighter 6, διατηρείται η βασική ευκολία χειρισμού του Rashid από το Street Fighter V, ενώ επεκτείνεται το εύρος των κινήσεών του. Το Arabian Cyclone είναι μια νέα ειδική κίνηση που μπορεί να μετατραπεί σε Rolling Assault και Wing Stroke. Ο Rashid μπορεί να βελτιώσει την κινητικότητά του και να ενισχύσει τις κινήσεις του δημιουργώντας και χρησιμοποιώντας ρεύματα αέρα. Το V-Trigger I από το Street Fighter V είναι τώρα το Super Level 2 του, το Ysaar. Τα ρεύματα αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκτείνουν το ουδέτερο παιχνίδι του, τα strings και τα combos.

Street Fighter 6 Rashid

Ο Rashid έχει επίσης μια νέα κίνηση διπλού άλματος, το Arabian Skyhigh, και μπορεί να αλλάξει πλευρά με το Side Flip. Το Super Rashid Kick είναι η Level 1 Super του, ενώ το Altair επιστρέφει ως η Level 3 Super του. Ο Rashid θα ξεκλειδωθεί για τους κατόχους του Year 1 Character Pass στις 24 Ιουλίου και επιπλέον οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τον Rashid δωρεάν για μία ώρα με ένα εισιτήριο Rental Fighter.

Το Rashid Arrives Fighting Pass είναι διαθέσιμο μέχρι τις 23 Ιουλίου και περιλαμβάνει αντικείμενα και cosmetics με θέμα τον χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Street Fighter 6: Επιβεβαιώθηκαν οι 4 πρώτοι χαρακτήρες DLC

πηγή πληροφοριών: blog.playstation.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS