ΑρχικήinetMeta: Το Threads προφίλ μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του...

Meta: Το Threads προφίλ μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του Instagram account

Το Threads, προσελκύει χρήστες με εκπληκτικό ρυθμό, συγκεντρώνοντας 10 εκατομμύρια εγγραφές σε μόλις επτά ώρες, σύμφωνα με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Mark Zuckerberg. Αλλά η πολυαναμενόμενη νέα υπηρεσία, η οποία απαιτεί έναν λογαριασμό Instagram για την εγγραφή, διαθέτει έναν ενδιαφέροντα όρο: η διαγραφή ενός λογαριασμού Threads απαιτεί τη διαγραφή του συνδεδεμένου λογαριασμού Instagram.

Δείτε επίσης: Το Threads της Meta δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ακόμα

Threads

Σε μια “Συμπληρωματική πολιτική απορρήτου”, η Meta εξηγεί: “Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το προφίλ σας στο Threads ανά πάσα στιγμή, αλλά το προφίλ σας στο Threads μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram”.

Δείτε επίσης: Meta Threads: 10 εκατομμύρια εγγραφές τις πρώτες επτά ώρες κυκλοφορίας

Το σκεπτικό που αναλύεται στη σελίδα πολιτικής, εξηγεί η Meta, είναι ότι ένα προφίλ Threads αποτελεί μέρος του λογαριασμού Instagram του χρήστη. Αυτός ο όρος εξέπληξε πολλούς χρήστες.

Το Τhreads, μια εφαρμογή συζήτησης με βάση το κείμενο, είναι η εναλλακτική λύση υψηλού προφίλ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στον Elon Musk, το Twitter.

Το Instagram, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών με περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια χρήστες, έθεσε σε λειτουργία την Τετάρτη το Threads σε χρήστες σε περισσότερες από εκατό χώρες. Η εφαρμογή, η τελευταία σε μια σειρά από ταχέως αναπτυσσόμενους αντιπάλους του Twitter, φαίνεται να είναι η πιο επιθυμητή μέχρι στιγμής.

Ο Zuckerberg δήλωσε την Πέμπτη ότι η εφαρμογή είχε προσελκύσει 10 εκατομμύρια εγγραφές σε μόλις επτά ώρες. Ο ρυθμός των 10 εκατομμυρίων καθιστά το Threads την ταχύτερα αναπτυσσόμενη προσφορά για τους καταναλωτές.

Πολλές μάρκες, όπως οι Netflix, Amazon, NFL και Pepsi, έχουν εκφράσει την εμπιστοσύνη τους στο Threads, κάνοντας sign up στην εφαρμογή. Ωστόσο, πολλά μεγάλα ονόματα – η Google, η Apple, η Goldman Sachs, η Morgan Stanley και η Disney – παραμένουν μυστηριωδώς απούσες μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS