ΑρχικήUpdatesShazam App: Μπορεί να αναγνωρίζει τραγούδια σε TikTok, Instagram και YouTube

Shazam App: Μπορεί να αναγνωρίζει τραγούδια σε TikTok, Instagram και YouTube

Η εφαρμογή Shazam μπορεί τώρα να αναγνωρίζει τραγούδια στο TikTok, το Instagram, το YouTube και άλλα.

Η Apple ενημέρωσε σήμερα την εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής Shazam για να μπορεί να αναγνωρίζει και να ταυτοποιεί τραγούδια που παίζονται σε εφαρμογές τρίτων, όπως το TikTok, το Instagram και το YouTube.

Δείτε επίσης: Το Shazam υποστηρίζει τώρα το Apple Music Classic

shazam tiktok instagram youtube

Σύμφωνα με την Apple, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν το Shazam, να πατήσουν το μπλε κουμπί και να επιστρέψουν στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν για να δουν τι παίζει. Η εφαρμογή Shazam ενεργοποιεί το μικρόφωνο του iPhone για να ακούσει το τραγούδι και μπορεί να ακούει ενώ χρησιμοποιείται μια άλλη εφαρμογή. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το τραγούδι θα αναγνωριστεί και κατά την εναλλαγή πίσω στο Shazam, θα εμφανιστεί το όνομα και οι πληροφορίες του τραγουδιού.

Είναι απλούστερο να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης τραγουδιού στο Κέντρο ελέγχου του iPhone για να αναγνωρίσετε ένα τραγούδι. Με το Song Recognition, μπορείτε να ανοίξετε μια εφαρμογή όπως το YouTube, να αναπαράγετε ένα τραγούδι, να σύρετε το δάχτυλό σας στο Κέντρο ελέγχου και να πατήσετε το εικονίδιο Song Recognition για να προσδιορίσετε τι αναπαράγεται.

Η χρήση αυτής της μεθόδου δεν απαιτεί την έξοδο από την εφαρμογή YouTube. Μόλις αναγνωριστεί ένα τραγούδι, θα εμφανιστεί ως ειδοποίηση ή στο Dynamic Island- μπορείτε στη συνέχεια να πατήσετε στην εφαρμογή Shazam για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Η αναγνώριση ενός τραγουδιού με το Shazam το προσθέτει σε μια λίστα αναπαραγωγής Shazam στο Apple Music, ώστε να μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο αργότερα. Για όσους δεν έχουν Apple Music, η εφαρμογή Shazam κρατάει και μια λίστα με τα πρόσφατα Shazams.

Το Shazam μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS