ΑρχικήGamingMortal Kombat 1: Προσθέτει τους Smoke και Rain

Mortal Kombat 1: Προσθέτει τους Smoke και Rain

Mortal Kombat 1: Προσθέτει τους Smoke και Rain

Ο εκδότης Warner Bros. Games και ο προγραμματιστής NetherRealm Studios κυκλοφόρησαν το τρέιλερ “Lin Kuei” για το Mortal Kombat 1, επιβεβαιώνοντας τους Smoke και Rain ως playable χαρακτήρες και τους Sektor, Cyrax, Frost και Scorpion ως Kameo Fighters.

Δείτε επίσης: Mortal Kombat 1: Πρώτο gameplay trailer δείχνει τα extreme fatalities

Οι τελευταίες λεπτομέρειες παρακάτω:

Αποκαλύπτεται σε ένα νέο τρέιλερ που επικεντρώνεται στον αγώνα του Scorpion και του Sub-Zero να καθορίσουν τον σκοπό της Lin Kuei στο νέο σύμπαν του Mortal Kombat του Liu Kang, το βίντεο παρουσιάζει τον Smoke, ένα μέλος της αρχαίας πολεμικής φυλής με εξειδίκευση στη μυστικότητα και την πρακτική μαγεία. Με βαθιές σχέσεις με τον Scorpion και τον Sub-Zero, ο Smoke έχει κάνει την αποστολή της φατρίας δική του και ενώνεται με τους αδελφούς του Lin Kuei για την υπεράσπιση του Earthrealm. Το τρέιλερ παρέχει επίσης μια πρώτη ματιά στον Rain, τον High Mage του Outworld, ο οποίος έχει τελειοποιήσει την τέχνη της μαγείας του νερού σε ένα άγριο όπλο και τώρα ελπίζει να μάθει την πιο σκοτεινή και ισχυρή μαγεία του βασιλείου. Επιπλέον, οι Sektor, Cyrax, Frost και Scorpion φαίνονται στο βίντεο ως νέοι Kameo Fighters, οι οποίοι παρέχουν ένα ευρύ φάσμα κινήσεων και ικανοτήτων υποστήριξης κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Πρόταση: Το Mortal Kombat κάνει και πάλι reboot

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 19 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι εδώ.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Smoke

Η επιστροφή του Smoke σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα στο ρόστερ μετά από μια δεκαετία. Στην επανεκκίνηση του 2011, ο Smoke επαναπροσδιορίστηκε ως Tomas Vrbada, ένα τσέχικο μέλος της Lin Kuei που απέκτησε τις δυνάμεις του από μια συνάντηση με ένα τέρας που ονομάζεται enenra. Φαίνεται ότι επέστρεψε σε αυτόν τον χαρακτηρισμό στο Mortal Kombat 1, πολεμώντας μαζί με τον Sub-Zero και τον Scorpion. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το τρέιλερ της Lin Kuei, μαζί με τα βιογραφικά των χαρακτήρων στην επίσημη ιστοσελίδα του MK1, φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι η εκδοχή του Scorpion στο MK1 δεν είναι ο παλιός μας φίλος Hanzo Hasashi. Αντ’ αυτού, ο Scorpion είναι πλέον η κωδική ονομασία του Kuai Liang, του δεύτερου Sub-Zero και καλύτερου φίλου του Smoke.

Rain

Ο Rain είναι λίγο πιο βαθύς. Ξεκινώντας ως κάποιος από τον μικρό στρατό των νίντζα που άλλαξαν την παλέτα στο Mortal Kombat Trilogy (1995), ο Rain τελικά επαναπροσδιορίστηκε ως ένας επαναστάτης πρίγκιπας από την Edenia, μια από τις άλλες διαστάσεις που ενσωματώθηκαν στον Outworld. Λόγω του ότι είναι ο νόθος γιος του θεού Argus, ο Rain έχει την ικανότητα να ελέγχει το νερό. Ήταν προηγουμένως χαρακτήρας DLC για τα MK9 και MK11, και εμφανίστηκε ως αντίπαλος στο story mode του MKX.

Διαβάστε επίσης: Το ξέρατε πως τα Mortal Kombat Games έχουν μυστικά menus?

πηγή πληροφοριών: gematsu.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS