ΑρχικήgamingΠεριεχόμενο του Halo 1 αποκαθίσταται με τη βοήθεια της 343

Περιεχόμενο του Halo 1 αποκαθίσταται με τη βοήθεια της 343

Halo Combat Evolved

Η 343 Industries συνεργάζεται με μια ομάδα modders για την αποκατάσταση του περιεχομένου που αφαιρέθηκε από την αρχική έκδοση του Halo Combat Evolved.

Δείτε επίσης: Halo Infinite: Δεν κυκλοφορεί νέο story content προς το παρόν

Όπως εντοπίστηκε από το PCGamesN, η ομάδα mod Digsite συνεργάζεται με την εταιρεία 343 τον τελευταίο χρόνο. “Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς είχαν τα έγγραφα σχεδιασμού/παραγωγής, οι σημειώσεις ανατροφοδότησης της Bungie, οι ετικέτες, οι συγκεντρωμένοι χάρτες και τα δεδομένα πηγής για προηγουμένως άγνωστους χάρτες multiplayer”, δήλωσε η ομάδα.

Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του αποκαταστημένου περιεχομένου περιλαμβάνουν χάρτες multiplayer που αναπτύχθηκαν αρχικά για τη μεταφορά του Halo Combat Evolved για PC, πάνω στην οποία εργάστηκε η Gearbox Sofware και κυκλοφόρησε το 2003.

“Η Gearbox είχε φτιάξει ένα σωρό ολοκαίνουργια textures που δεν χρησιμοποιούνταν καθόλου”, λέει το μέλος της ομάδας Digsite Ludus. “Ένιωσα ότι θα ήταν κρίμα αν τα textures αυτά δεν χρησιμοποιηθούν ποτέ, οπότε αποφάσισα να αναμείξω το Indoor σε έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει καλύτερα αυτά τα καινούργια bitmaps”.

Πρόταση: Η 343 Industries λέει ότι θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Halo

Ίσως το πιο σημαντικό, το χαμένο demo του Macworld από το 1999 προστίθεται στη συλλογή Halo: The Master Chief. Πριν από τη διάθεση στο πρώτο Xbox της Microsoft, το Halo είχε προγραμματιστεί κάποτε να είναι ένα αποκλειστικό παιχνίδι τρίτου προσώπου για Mac.

“Χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να τρέξει στο MCC. Το έχουμε δημιουργήσει ως ένα sandbox για να παίξετε, να εξερευνήσετε και να το επαναχρησιμοποιήσετε για τα δικά σας mods”, δήλωσε η Digsite.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αποκαθίσταται και περιεχόμενο από την πρώτη ιδέα του Halo ως RTS, συμπεριλαμβανομένων οχημάτων και τύπων εχθρών.

Παρόλο που πολλά από αυτά τα στοιχεία είναι απλά και δεν έφτασαν ποτέ στο σημείο να εφαρμοστούν σε μια λειτουργική έκδοση του παιχνιδιού, εξακολουθεί να είναι μια σημαντική στιγμή για τη διατήρηση ενός από τους θεμελιώδεις πυλώνες του σύγχρονου παιχνιδιού.

Η 343 λέει ότι υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο που θα παρουσιαστεί και ότι η ομάδα Digsite θα συνεχίσει να εργάζεται στα αρχεία του franchise.

Διαβάστε επίσης: Halo Infinite: Οι fans παίζουν co-op split-screen με ένα glitch

πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS