ΑρχικήUpdatesApple Photo Stream: Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας πριν χαθούν

Apple Photo Stream: Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας πριν χαθούν

Η Apple σκοπεύει να τερματίσει οριστικά την υπηρεσία Photo Stream” της και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην απώλεια σημαντικών φωτογραφιών.

Apple Photo Stream

Για να μην χάσουν τις πιο πρόσφατες εικόνες τους, οι χρήστες συσκευών Apple (π.χ. χρήστες iPhone) που χρησιμοποιούν το παλιό σύστημα, πρέπει να ελέγξουν ότι έχουν αποθηκεύσει στη συσκευή τις φωτογραφίες, ώστε να μην χαθούν.

Η Apple είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι θα σταματούσε τη μεταφόρτωση νέων φωτογραφιών στις 26 Ιουνίου. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που είχαν μεταφορτωθεί πριν από αυτή την ημερομηνία, παραμένουν στην υπηρεσία για έναν ακόμη μήνα, μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Οι εικόνες δεν θα αφαιρεθούν από τις συσκευές στις οποίες τραβήχτηκαν και, επομένως, θα παραμείνουν ασφαλείς στη μνήμη της συσκευής.

Το Photo Stream κυκλοφόρησε αρχικά για το συγχρονισμό φωτογραφιών σε όλες τις συσκευές. Κυκλοφόρησε το 2011 και από τότε λειτουργεί ως μέρος του iCloud.

Επιτρέπει στους χρήστες iPhone να ανεβάζουν δωρεάν τις πιο πρόσφατες 1.000 φωτογραφίες τους, που τραβήχτηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες.

Ωστόσο, η Apple προχώρησε σε μια νέα προσφορά, το iCloud Photos, το οποίο ανεβάζει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες και τις διατηρεί συγχρονισμένες σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Αν και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα ίδια όρια όπως με το Apple Photos Stream, σημαίνει επίσης ότι οι χρήστες είναι πιθανό να χρειαστεί να πληρώσουν για την αποθήκευση των φωτογραφιών.

Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι μπορεί να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την παλιά υπηρεσία Photo Stream.

Πώς να αποθηκεύεστε τις φωτογραφίες;

Είναι εύκολο να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή “Photos”, επιλέξτε το “My Photo Stream” και επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να αποθηκεύσετε για να τις προσθέστε στη βιβλιοθήκη.

Συγκεκριμένα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Photos στη συσκευή σας
  • Πατήστε στα Albums
  • Βρείτε το My Photo Stream και επιλέξτε το
  • Επιλέξτε όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το άλμπουμ που θέλετε να διατηρήσετε και πατήστε το κουμπί Share και, στη συνέχεια, Save Image.

Εάν έχετε υπολογιστή Mac, η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή Φωτογραφίες και επιλέξετε το άλμπουμ My Photo Stream, απλώς επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε και δεν υπάρχουν ήδη στη βιβλιοθήκη σας. Στη συνέχεια, σύρετέ τα στη βιβλιοθήκη σας.

Αφού αποθηκεύσετε τις εικόνες του My Photo Stream στις συσκευές σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το iCloud Photos σε καθεμία από αυτές. Αυτό θα σας επιτρέψει να προβάλετε τις φωτογραφίες σας από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού.

Εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το iCloud Photos, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, αφού οι φωτογραφίες είναι ήδη συγχρονισμένες. Εάν όχι, τότε η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Photos σε πρόσφατες συσκευές Apple, οι οποίες στη συνέχεια θα διασφαλίσουν ότι αυτές οι φωτογραφίες διατηρούνται συγχρονισμένες σε οποιαδήποτε συσκευή με ενεργοποιημένη τη ρύθμιση.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS