ΑρχικήGamingΤο Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

Το Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

Το Pokemon Sleep, η εφαρμογή της Nintendo που παρακολουθεί και παιχνιδοποιεί τις συνήθειες του ύπνου σας, είναι τώρα διαθέσιμο σε open beta για χρήστες Android στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή και τον Καναδά. Όσοι έχουν δικαίωμα στις περιοχές αυτές μπορούν τώρα να κατεβάσουν το παιχνίδι από το Google Play Store και να το δοκιμάσουν μέχρι τις 13 Ιουλίου 2023 στις 10:00 π.μ. AEST, όπου και θα λήξει η πρόσβαση στην open beta.

Δείτε επίσης: Pokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου του παιχνιδιού, οι παίκτες θα πάρουν μια γεύση από τον βρόχο παιχνιδιού Pokemon Sleep με θέμα τον ύπνο, ο οποίος ενθαρρύνει τους παίκτες να κοιμηθούν καλά, με τις ανταμοιβές Pokemon να τους περιμένουν το πρωί.

Κάθε φορά που κοιμάστε με την εφαρμογή στο πλευρό σας, αυτή θα καταγράφει και θα παρακολουθεί τον ύπνο σας, κατατάσσοντάς τον σε έναν από τους τρεις τύπους – dozing, snoozing ή slumbering – με βάση την αναπνοή και την κίνησή σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν ξυπνήσετε, το νησί του σπιτιού σας μέσα στην εφαρμογή θα γεμίσει από Pokemon που μοιράζονται τον τύπο ύπνου σας και θα μπορείτε στη συνέχεια να τα φωτογραφίσετε και να τα καταγράψετε.

Αν θέλετε να έχετε μια πιο ακριβή μέτρηση ύπνου, η Nintendo προσφέρει επίσης μεγαλύτερη λειτουργία Pokemon Sleep μέσω της συσκευής Pokemon GO Plus+. Πρόκειται για μια φορητή οθόνη Bluetooth που βοηθά στη μέτρηση των δεδομένων του ύπνου σας και διαθέτει επίσης την φωνή του Pikachu για να σας βάλει για ύπνο ή να σας ξυπνήσει.

Αυτή η συσκευή, η οποία είναι επίσης συμβατή με το Pokemon GO, θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023.

Πρόταση: Niantic: Ο developer του Pokémon Go απολύει 230 υπαλλήλους

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην open beta για το Pokemon Sleep

Όπως αναφέρθηκε, η open beta για το Pokemon Sleep είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και την Αργεντινή. Θα είναι διαθέσιμη από τώρα μέχρι τις 13 Απριλίου 2023 στις 10:00 π.μ. AEST.

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου μπορούν να το κατεβάσουν από το Google Play Store. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν προς το παρόν προβλήματα server με την εφαρμογή, αλλά αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί τις επόμενες ώρες – ελπίζουμε εγκαίρως για τον αποψινό ύπνο.

Όσοι χάσουν την επερχόμενη open beta για το Pokemon Sleep μπορούν να περιμένουν να μάθουν περισσότερα για το παιχνίδι καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του αργότερα το χειμώνα του 2023 (νότιο ημισφαίριο).

Διαβάστε επίσης: Pokemon Sleep: Ο Pikachu θα σας τραγουδάει για να κοιμηθείτε

πηγή πληροφοριών: gameshub.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS