ΑρχικήinetSamsung Galaxy Z Flip 5 διαρροή: Βίντεο δείχνει την συσκευή

Samsung Galaxy Z Flip 5 διαρροή: Βίντεο δείχνει την συσκευή

Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες του Samsung Galaxy Z Flip 5 που έχουν διαρρεύσει, αλλά σχεδόν όλες ήταν δημιουργημένες εικόνες και όχι φωτογραφίες της πραγματικής συσκευής. Τώρα όμως φαίνεται ότι έχουμε επιτέλους εικόνα του τελευταίου μοντέλου του τηλεφώνου ή τουλάχιστον φωτογραφίες από μια εικονική μονάδα του.

Δείτε επίσης: Το Galaxy Z Flip 5 θα καταλήξει να είναι πιο ακριβό από όσο πιστεύαμε;

Galaxy Z Flip 5

Η πληροφορία δόθηκε στο SlashLeaks από μια πηγή γνωστή ως Leakspinner. Στον ιστότοπο αναφέρεται πως υπάρχει ακρίβεια 86% σε 1.697 διαρροές, κάτι που καθιστά την πηγή αξιόπιστη.

Οι φωτογραφίες – και επίσης ένα βίντεο – δείχνουν ένα τηλέφωνο με ακριβώς το σχέδιο που έχουμε δει αλλού, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης οθόνης που αναδιπλώνεται γύρω από μία κάμερα με διπλό φακό, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μια αναδιπλούμενη οθόνη με κάμερα με διάτρηση στο επάνω μέρος και μικρά πλαίσια.

Στο κάτω μέρος μπορείτε να δείτε μια θύρα USB-C και μια μάσκα ηχείων. Τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου βρίσκονται στα δεξιά, ενώ στα αριστερά υπάρχει μια υποδοχή κάρτας SIM. Το βίντεο παρουσιάζει το Samsung Galaxy Z Flip 5 στο χέρι κάποιου, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του. Φαίνεται παρόμοιο με το μέγεθος του Samsung Galaxy Z Flip 4, όπως αναμενόταν.

Μια εικονική μονάδα είναι ένα μη λειτουργικό μοντέλο τηλεφώνου που χρησιμοποιείται από κατασκευαστές αξεσουάρ για να σχεδιάζουν και να παράγουν θήκες και άλλα αξεσουάρ για το τηλέφωνο. Ως εκ τούτου, αυτά τείνουν να μοντελοποιούνται με ακρίβεια, αλλά καθώς δεν γνωρίζουμε από πού προήλθε αρχικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για αυτό.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη στο πίσω μέρος;

διαρροή

Ωστόσο, η διαρροή αυτή ταιριάζει και με άλλες διαρροές του Samsung Galaxy Z Flip 5 και πιθανότατα βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, που θα μπορούσε να γίνει στις 26 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής, αναμένουμε περισσότερες διαρροές για να έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν επιπλέον συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι στιγμής, είναι πιθανό το νέο Samsung Galaxy Z Flip 5 να διαθέτει οθόνη μεγέθους 3,4 ιντσών, που θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη από το Z Flip 4. Ωστόσο, η κύρια οθόνη του πιθανότατα θα παραμείνει στις διαστάσεις 6,7 ίντσες.

Εκτός από την οθόνη στο κάλυμμα, οι κύριες φήμες αναφέρουν πως οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν ένα ισχυρό chipset Snapdragon 8 Gen 2 (όπως αυτό στο Samsung Galaxy S23) και μια νέα σχεδίαση που επιτρέπει στα δύο μισά του τηλεφώνου να βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο. Υπάρχει η πιθανότητα το Samsung Galaxy Z Flip 5 να είναι συμβατό με τη λειτουργία Samsung DeX, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή του σε desktop εφαρμογή με τη σύνδεση μιας εξωτερικής οθόνης.

Δείτε επίσης: Galaxy Z Flip 4: Αποκτά το update ασφαλείας Ιανουάριου 2023

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία 26 Ιουλίου, θα μάθουμε σύντομα κάτι σχετικά με αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS