ΑρχικήinetΗ Denuvo δεν θέλει να θεωρείται ως ο "κακός" σε μέρη όπως...

Η Denuvo δεν θέλει να θεωρείται ως ο “κακός” σε μέρη όπως το Steam

Denuvo

Η Denuvo βγήκε μπροστά και μίλησε για τη δημόσια αντίληψη του λογισμικού DRM anti-cheat, το οποίο πολλοί παίκτες αντιπαθούν για υποτιθέμενη υποβάθμιση της απόδοσης των βιντεοπαιχνιδιών και για προβλήματα PC. Το λογισμικό μπορεί να βρεθεί σε πολλά νέα παιχνίδια PC στο Steam, με ενσωματωμένο σε παιχνίδια όπως το Street Fighter 6, το Redfall και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Προσθέτει υποστήριξη για το Denuvo

Η Denuvo εξαγοράστηκε από την εταιρεία λογισμικού Irdeto το 2018, και ο COO της Irdeto για τα βιντεοπαιχνίδια Steeve Huin μίλησε τώρα για την τεχνολογία anti-tamper σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα πράγματα σχετικά με την αντίληψη του κοινού.

“Στην κοινότητα των πειρατών/ crackers, μας θεωρούν κακούς επειδή βοηθάμε στην ύπαρξη DRM και εξασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι βγάζουν χρήματα από τα παιχνίδια”, λέει ο Huin.

“Οι τεχνολογίες καταπολέμησης της πειρατείας είναι προς όφελος των εκδοτών παιχνιδιών, [αλλά] είναι επίσης προς όφελος των παικτών, καθώς προστατεύει την επένδυση του [εκδότη] και σημαίνει ότι οι εκδότες μπορούν να επενδύσουν στο επόμενο παιχνίδι”, συνεχίζει ο Huin “Αλλά οι άνθρωποι συνήθως δεν το σκέφτονται αρκετά αυτό.

Πρόταση: Denuvo: όταν τα cracked games λειτουργούν καλύτερα από τα κανονικά

“Είτε οι άνθρωποι θέλουν να το πιστέψουν είτε όχι, είμαστε όλοι παίκτες, αγαπάμε το παιχνίδι, αγαπάμε να είμαστε μέρος του. Αναπτύσσουμε τεχνολογίες με σκοπό να κάνουμε τη βιομηχανία καλύτερη και ισχυρότερη”, λέει ο Huin στο Ars Technica.

Φέτος το Redfall κυκλοφόρησε με Denuvo, όπως και το Street Fighter 6 (που αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία), ενώ το Resident Evil 8 αφαίρεσε την τεχνολογία μετά την κυκλοφορία. Στην πραγματικότητα, η Denuvo δημοσίευσε ακόμη και ένα βιβλίο που στρέφεται κατά της “επικίνδυνης” εξομοίωσης νωρίτερα αυτό το έτος.

Η αντιπαράθεση γύρω από το Denuvo δεν προέρχεται στην πραγματικότητα από τη χρήση του κατά των απατεώνων, αλλά από τον τρόπο με τον οποίο το λογισμικό χρησιμοποιεί τη CPU και τους ισχυρισμούς ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις και ενδεχομένως να βλάψει ακόμη και ορισμένους υπολογιστές. Συγκρίσεις γίνονται τακτικά μεταξύ παιχνιδιών με το Denuvo και εκδόσεων χωρίς το λογισμικό, με τις εκδόσεις χωρίς DRM να έχουν συχνά πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Διαβάστε επίσης: SteamPunks: Το πρώτο KeyGen για την προστασία της Denuvo

πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS