ΑρχικήGamingVampire Survivors: Νέο update μετατρέπει το παιχνίδι σε άλλο βαθμό

Vampire Survivors: Νέο update μετατρέπει το παιχνίδι σε άλλο βαθμό

Vampire Survivors

Το Vampire Survivors, το αγαπημένο indie παιχνίδι της gothic εποχής, θα είναι πλήρως ανανεωμένο αφού λάβει έναν γύρο ενημερώσεων στις 17 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα, το roguelike bullet hell θα αποκτήσει co-op mode και η έκδοση Steam θα περάσει σε νέα μηχανή.

Δείτε επίσης: Overwatch 2 Season 5 Midseason Patch Notes: Summer Games και buffs

Οι χρήστες του Reddit που δοκίμασαν τη νέα μηχανή στη beta λένε ότι μετατρέπει το Vampire Survivors σε “ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι” με εξαιρετικό τρόπο.

“Το παιχνίδι τρέχει τέλεια και άψογα ακόμη και με εκατοντάδες επίπεδα σε οριακή διακοπή”, δήλωσε ένας παίκτης. “Δεν κολλάει καν”.

“Η αύξηση των επιδόσεων μέχρι στιγμής είναι απολύτως τρελή”, δήλωσε ένας άλλος δοκιμαστής.

Όταν το Vampire Survivors αποβάλει την αρχική του μηχανή, τη Phaser, ο προγραμματιστής Poncle θα προσθέσει την προαναφερθείσα τοπική co-op λειτουργία. Το IGN έδειξε πώς λειτουργεί κατά τη διάρκεια του ID@Xbox Showcase στις 11 Ιουλίου.

Πρόταση: Το Lego Half-Life 2 είναι αληθινό και διαθέσιμο τώρα στο Steam

Μέχρι τέσσερις παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τους χαρακτήρες τους, τα στάδια και να σκοτώσουν μεθοδικά υπερφυσικά τέρατα όπως θα έκαναν κατά τη διάρκεια ενός σόλο γύρου Vampire Survivors. Φαίνεται όμως ότι το κύριο πλεονέκτημα (ή μειονέκτημα, ανάλογα με το πόσο άχρηστοι είναι οι φίλοι σας) του couch co-op είναι ότι η βάση XP μοιράζεται. Παρόλο που οι αναβαθμίσεις επιπέδου που προσφέρει η βάση XP εναλλάσσονται με βάση τη σειρά των παικτών (αν πεθάνετε, παραλείπετε), η συνεργασία με τους φίλους σας για τη συλλογή πολύτιμων λίθων XP μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αναβαθμίσεις πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα κάνατε μόνοι σας.

Η ευρεία ομαδική κίνηση είναι επίσης κοινή. Δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από τους συμπαίκτες σας αν έχουν κλειδωθεί σε μια επικίνδυνη γωνία, για παράδειγμα. Όμως, εφόσον ένας παίκτης είναι ζωντανός, οι παίκτες που έχουν πέσει μπορούν να ανακτήσουν την υγεία τους μετά από ένα time-out σε ένα φέρετρο για να ξαναμπουν στο παιχνίδι.

Vampire Survivors

“Θα υπάρχει επίσης ένα νέο αντικείμενο στο co-op mode που δεν έχουμε δείξει στο παρελθόν”, αναφέρει η ανάρτηση ενημέρωσης του Poncle στο Steam. Το Friendship Amulet “μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη level-up και θα κάνει level-up ένα τυχαίο ενεργό όπλο για κάθε παίκτη. Οι παίκτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν με τακτική (ή εγωισμό) ένα level-up για ένα όπλο της επιλογής τους ή αν θα δώσουν σε όλη την ομάδα έναν γύρο τυχαίου level-up”.

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του co-op, η Poncle θα διοργανώσει μια δωρεάν hands-on preview στο Λονδίνο “στις αρχές Αυγούστου”. Ο προγραμματιστής θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες όσο πλησιάζει η εκδήλωση, αλλά επιβεβαίωσε ευγενικά ότι “αν δεν έχετε φίλους [για να παίξετε co-op μαζί], τότε μπορούμε να σας παρέχουμε μερικούς”.

Διαβάστε επίσης: Vampire Survivors: Λαμβάνει μια δωρεάν αναβάθμιση-έκπληξη

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS