ΑρχικήGamingStray Gods: Το RPG καθυστερεί για να αποφύγει το Baldur's Gate 3

Stray Gods: Το RPG καθυστερεί για να αποφύγει το Baldur’s Gate 3

Stray Gods

Ένας καταιγισμός αλλαγών στις ημερομηνίες κυκλοφορίας βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τα πιο αναμενόμενα RPG της φετινής εορταστικής περιόδου προσπαθούν να αποφύγουν να πέσουν το ένα πάνω στο άλλο. Το τελευταίο ντόμινο που έπεσε είναι το Stray Gods, το νέο RPG που αναπτύχθηκε εν μέρει από τον συγγραφέα του Dragon Age David Gaider.

Δείτε επίσης: Το Ratchet & Clank: Rift Apart δεν θα απαιτεί SSD σε PC

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου, αλλά έχει μετατεθεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 10 Αυγούστου. Η κίνηση αυτή ακολουθεί την απόφαση της Larian Studios να μετακινήσει την κυκλοφορία του Baldur’s Gate 3 για PC προκειμένου να αποφύγει το Starfield.

Ο προγραμματιστής του Stray Gods, η Summerfall Studios, ήταν ειλικρινής σχετικά με την απόφαση να αλλάξει την ημερομηνία κυκλοφορίας, λέγοντας ότι θέλει να αποφύγει τον κολοσσό της Larian, ο οποίος έχει κερδίσει δυναμική στο Steam από τότε που αποκάλυψε το περιβόητο σεξ με αρκούδα (με αυτό εννοούμε ότι μπορείτε να ερωτευτείτε έναν druid με τη μορφή αρκούδας).

“Θέλουμε όλοι να έχουν άπλετο χώρο για να τσεκάρουν το Stray Gods όταν κυκλοφορήσει. Το Baldur’s Gate 3 αναμένεται με μεγάλη προσμονή (και από εμάς!) και θέλουμε να δώσουμε στους fans μας χώρο για να γιορτάσουν το Stray Gods”, έγραψε το στούντιο σε μια δήλωση που αναρτήθηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόταση: EA Sports FC 24: Switch Gameplay Trailer με Frostbite Engine

Η καθυστέρηση του Stray Gods είναι μέρος ενός φαινομένου που αναμφισβήτητα ξεκίνησε όταν το Starfield καθυστέρησε από το 2022 στο 2023. Αυτό φάνηκε να βάζει το έργο του Todd Howard στη σειρά για να είναι σε άμεσο ανταγωνισμό με το Tear of the Kingdom πριν τελικά μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Larian Studios να μεταθέσει το Baldur’s Gate 3, το οποίο με τη σειρά του επηρέασε το Stray Gods.

Εν ολίγοις, η περίοδος των γιορτών είναι αρκετά γεμάτη αν είστε οπαδός των RPG. Το Baldur’s Gate 3, το Starfield και το Stray Gods συγκεντρώνουν θετικό ενδιαφέρον από τους fans, και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει καν το remake του Super Mario RPG στο Switch που έχει προγραμματιστεί για αργότερα αυτό το έτος.

Το Stray Gods είναι το πρώτο έργο της Summerfall Studios. Διαφημίζεται ως ένα “μιούζικαλ ρόλων”, εμπνευσμένο εν μέρει από το διάσημο μουσικό επεισόδιο “Once More, With Feeling” του Buffy the Vampire Slayer. Το σενάριο υπογράφει ο Gaider, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στο Dragon Age και στο Star Wars: Knights of the Old Republic. Χρησιμοποιεί 2D visuals με χειροποίητα εικονογραφημένα γραφικά και γενικά φαίνεται αρκετά υπέροχο.

Το Stray Gods αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου στα Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Διαβάστε επίσης: Call of Duty: Τα προβλήματα FPS αυξάνονται μετά την ενημέρωση της Season 4 Reloaded

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS