ΑρχικήHow ToThreads: Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σε συσκευές Android

Threads: Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σε συσκευές Android

Το Threads, μια νέα εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λάνσαρε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, φαίνεται να απειλεί τον θρόνο του Twitter της πιο ευνοϊκής πλατφόρμας microblogging. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν κείμενο, φωτογραφίες καθώς και βίντεο και τους δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με άλλους μέσω απαντήσεων, αναδημοσιεύσεων και likes. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iPhone όσο και για Android smartphone. Το Threads επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις κειμένου έως 500 χαρακτήρες και βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Threads είναι ότι είναι βαθιά ενσωματωμένο με το Instagram. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα credentials τους στο Instagram για να συνδεθούν στα Threads. Μπορούν επίσης να μοιράζονται τις ιστορίες και τις αναρτήσεις τους στο Instagram στα Threads. Το Threads εξακολουθεί να είναι μια νέα εφαρμογή, αλλά έχει ήδη ληφθεί από εκατομμύρια ανθρώπους.

Twitter μήνυση Meta

Οι χρήστες μπορούν να αφαιρέσουν τις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Threads που είναι ανεπιθύμητες και έχουν πάρα πολλά μηνύματα, ακολουθώντας αυτά τα βήματα στο Android:

Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις Threads σε συσκευές Android
1. Ανοίξτε την εφαρμογή Threads και κατευθυνθείτε προς τη σελίδα προφίλ
2. Τώρα, πατήστε το κουμπί Μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
3. Πατήστε Ειδοποιήσεις.
4. Πατήστε Παύση όλων ή κάντε μοναδικές προσαρμογές στα Threads και τις απαντήσεις ή σε Following και στους followers. Υπάρχουν πέντε επιλογές για να διαλέξετε — 15 λεπτά, 1 ώρα, 2 ώρες, 4 ώρες, 8 ώρες.
5. Στην ενότητα Threads και replies, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τρεις διαφορετικές επιλογές: όλους, άτομα που ακολουθείτε ή να το απενεργοποιήσουν εντελώς.
6. Στην ενότητα Following και followers, οι χρήστες μπορούν είτε να απενεργοποιήσουν κάθε μεμονωμένη ειδοποίηση είτε να την ενεργοποιήσουν.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS